Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ θα παίξει σε γεμάτο γήπεδο

Επιστροφή στη δράση επιφύλασσε το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ τη χθεσινή (10.10) μέρα στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας κατόπιν του τριήμερου ρεπό που εξασφάλισε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στο αγωνιστικό τμήμα δεδομένης της διακοπής λόγω των εθνικών ομάδων, στρέφοντας πλέον την προσοχή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ (20.10) με «γεμάτο» ιατρικό δελτίο.

Μετά το διάστημα αποφόρτισης προκειμένου να καθαρίσει το μυαλό τους από τις διαδοχικές αγωνιστικές υποχρεώσεις, οι «ασπρόμαυροι» δίνουν έμφαση στην επιθετική τακτική και τα τελειώματα, έχοντας ενόψει έναν άκρως κομβικό αγώνα σε μία κατάμεστη έδρα. Ενδεικτικό πως τα εισιτήρια που κυκλοφόρησαν την Τετάρτη (09.10) στην «OPAP Arena» τείνουν να εξαντληθούν ενώ έχουν απομείνει ελάχιστα στις θύρες VIP και VVIP με τη ζήτησή τους να είναι αρκετά μεγάλη από τους φιλάθλους της Ένωσης δεδομένου του βαθμολογικού ενδιαφέροντος που παρουσιάζει το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

Συνεπώς, για ακόμη μία φορά οι «ασπρόμαυροι» θα αγωνιστικούν υπό καθεστώς πίεσης και σε μία κατάμεστη έδρα, έχοντας αποδείξει και στο παρελθόν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν σε ανάλογες συνθήκες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Δίπλα σε Λουτσέσκου και ομάδα οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ!

Ανακοίνωση-στήριξης σε Ράζβαν Λουτσέσκου και στους παίκτες του Δικεφάλου εξέδωσαν οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως όποιος συνεχίζει να...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version