Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

«Ο ΠΑΟΚ θέλει Γκίγκοβιτς»

Μεταγραφικό σενάριο από την Δανία προκύπτει για τον ΠΑΟΚ, αφού δημοσίευμα της «tipsbladet», αναφέρει ότι ο Δικέφαλος ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 22χρονου Βόσνιου χαφ, Αρμίν Γκίγκοβιτς.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μετά από μια σεζόν στη Μίντιλαντ, όπου κατέγραψε 53 συμμετοχές με 1 γκολ και 3 ασίστ, κατακτώντας το πρωτάθλημα Δανίας, επέστρεψε στην Ροστόφ που κατέχει τα δικαιώματά του.

Όπως αναφέρουν οι Δανοί, ο Γκίγκοβιτς θέλει να εκμεταλλευτεί την διάταξη της UEFA, που επιτρέπει σε παίκτες που αγωνίζονται σε Ρωσία και Ουκρανία να αποχωρήσουν λόγω της ανασφάλειας που υπάρχει για τον πόλεμο των δύο χωρών.

Το δημοσίευμα, μάλιστα αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει ήδη την πρότασή του στον Γκίγκοβιτς, με τις δύο πλευρές να έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για την μεταξύ τους συνεργασίας.

Οι Δανοί, μάλιστα σημειώνουν ότι για τον νεαρό χαφ που γεννήθηκε στην Σουηδία και επέλεξε να εκπροσωπήσει την χώρα καταγωγής των γονιών του, υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Η προϊστορία του… κλείνει το μάτι

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα του Σαββάτου (21/9, 17:00) στο Πανθεσσαλικό απέναντι στο...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version