Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ θέλει πρώτα να ξέρει οριστικά τα έσοδα του και μετά ν΄ αρχίζει να ξοδεύει

Δημοφιλή

Έχετε πιει ποτέ καφέ στο Empire State Building; Έχετε περπατήσει ποτέ στο Σινικό τείχος; Έχετε βουτήξει στις καταγάλανες παραλίες της Καραϊβικής; Σλόγκαν από μία εποχή, που δεν είναι και τόσο μακρινή όσο νομίζουμε…

Τα διακοποδάνεια ήταν εδώ για να σου χαρίσουν μοναδικές εμπειρίες, πρωτόγνωρες αναμνήσεις, να σου δώσουν την ψευδαίσθηση ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα, χρειαζόταν απλώς μία υπογραφή και τίποτα άλλο!

Και μετά; Ποιος ενδιαφερόταν για το μετά; Ποιος ασχολούνταν με επιτόκια, με τα μικρά γράμματα του συμβολαίου. Σημασία είχε η εμπειρία, η φάση. Τι θα μπορούσε να πάει στραβά, άλλωστε;

Τα διακοποδάνεια ήταν μία εύκολη, πανεύκολη, βολική λύση. Σε βοηθούσαν να ζήσεις το όνειρο. Ένιωθες έστω και για λίγο ζάπλουτος, μεγιστάνας, άπλας. Αν είχες σχέση, μπορούσες να ικανοποιήσεις σχεδόν κάθε επιθυμία και το σημαντικότερο; Γλίτωνες την γκρίνια.

Υπήρξαν πολλοί, πάμπολλοι που μπήκαν στον πειρασμό και το πληρώνουν ακόμα. Και κάποιοι που δεν ήπιαν καφέ ποτέ στο Empire State Building, αλλά επέλεξαν να κολυμπήσουν μέχρι εκεί που τους έπαιρνε.

Τι σχέση έχουν όλα αυτά με τον ΠΑΟΚ; Σκεφτείτε το λίγο. Ένας από τους λόγους που βρίσκεται εδώ είναι μερικές δύσκολες και σκληρές αποφάσεις, που ενίοτε μοιάζουν αντιλαϊκές και δυσνόητες.

Ο Δικέφαλος θα μπορούσε -όχι μόνο φέτος- σε πάμπολλες περιπτώσεις να τζογάρει χοντρά. Να υποθηκεύσει μελλοντικά έσοδα ή περιουσιακά στοιχεία για να κάνει ακριβές μεταγραφές. Να δίνει παχυλά συμβόλαια και να λέει «ναι» σε όλα τα λογικά ή παράλογα «θέλω» που προκύπτουν σε κάθε διαπραγμάτευση.

Να δίνει λεφτά με την σέσουλα, να μην λογαριάζει τον παρά, να μην τον νοιάζει αν μπαίνει μέσα ή πόσο μέσα θα μπει και να αποθεώνεται από τα Μέσα και τα social media.

Μόνο που δεν είναι ακριβώς έτσι. Ο ΠΑΟΚ -καλώς ή κακώς- έχει μία διαφορετική εταιρική πολιτική. Κάηκε στον χυλό και τώρα φυσάει και το γιαούρτι. «Ψειρίζει» τα πάντα. Θέλει πρώτα να ξέρει οριστικά τα έσοδα του και μετά να αρχίζει να ξοδεύει.

Αυτό μοιραία έχει φθορά. Στόχοι χάνονται. Παίκτες υπογράφουν αλλού. Ο οργανισμός φαίνεται ότι λειτουργεί αργά. Συμβαίνει. Κάθε απόφαση έχει να κάνει με την μεγάλη εικόνα και όχι με μία εφήμερη χαρά. Έτσι χτίστηκε η ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα και χάρισε τέτοια χαρά…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία