Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Αϊμάν Κάρι»

«Ο ΠΑΟΚ διαπραγματεύεται με την Παρί Σεν Ζερμέν για τον Αϊμάν Κάρι» επισημαίνουν γαλλικά ΜΜΕ λίγο πριν την ολοκλήρωση της θερινής μεταγραφικής περιόδου συνδέοντας τους «ασπρόμαυρους» με τον 19χρονο μέσο. Ενδεικτικό ότι σε πρόσφατες αναφορές τους ξεκαθαρίζουν πως «ο νεαρός χαφ βρίσκεται εκτός πλάνων του Λουίς Ενρίκε» ενώ συγχρόνως κάνουν λόγο και για πρόταση του ΠΑΟΚ που δε βρήκε θερμή ανταπόκριση από τον ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικότερα όσα επισημαίνονται από τον γαλλικό Τύπο αναφορικά με το φερόμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ… ψάχνεται στην Παρί Σεν Ζερμέν για να υπογράψει τον νεαρό μέσο Αϊμάν Κάρι. Σε ηλικία 19 ετών, ο Παριζιάνος έχει γνωρίσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων αυτό το καλοκαίρι. Όπως αποκάλυψε το le10sport.com, ειδικά η Σάντερλαντ δοκίμασε την τύχη της για να τον κάνει δικό της, όπως και οι Ρόμα-Βασιλεία. Πιο πρόσφατα μάλιστα και βελγικές ομάδες εκδήλωσαν ενδιαφέρον. Εκτός από την Αμβέρσα, η Βέστερλο έκανε επίσης μια καλή προσφορά, την οποία ο παίκτης αρνήθηκε.

Με έντονο ενδιαφέρον για τον Αϊμάν Κάρι, ο ΠΑΟΚ έριξε όλες του τις δυνάμεις στη μάχη. Αλλά ο μέσος δεν φάνηκε «ζεστός» στο ενδεχόμενο μετάβασής του στην Ελλάδα. Με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2025 βρίσκεται εκτός πλάνων του Λουίς Ενρίκε. Εάν αρνηθεί αυτή την τελευταία πρόταση από την Ελλάδα, ο Αϊμάν Κάρι θα μπορούσε να επιλέξει μια σεζόν χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις και μια ελεύθερη υπογραφή σε λίγους μήνες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version