Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ τις ευκαιρίες και τα δοκάρια, ο Αρης τη νίκη

Ο ΠΑΟΚ είχε τις ευκαιρίες, δοκάρια, αλλά ο Αρης πήρε τη νίκη με 1-0 στο ματς της Τούμπας, στο οποίο δεν αποδόθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη.

Στο 16΄ ο Κωνσταντέλιας βρέθηκε σε καλή θέση, αλλά το σουτ, που επιχείρησε, κόντραρε σε σώματα αμυνόμενων, ενώ στο 24΄ ο Κουέστα έδιωξε το κοντινό πλασέ του Τισουντάλι. Τρία λεπτά αργότερα ο Τισουντάλι δεν μπόρεσε από κοντά να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα και στο αμέσως επόμενο λεπτό πλάσαρε στο οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων. Στο 33΄ ο Κοτάρσκι μπλόκαρε σταθερά το σουτ του Ντιαντί.

Στο 38΄ χάθηκε η πιο μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, όταν ο Οτο έδωσε έτοιμο γκολ στον Κωνσταντέλια κι αυτός αστόχησε από εξαιρετικά ευνοϊκή θέση, πλασάροντας λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Κουέστα. Στις καθυστερήσεις και πάλι ο Κωνσταντέλιας απείλησε, αλλά το σουτ κατέληξε κόρνερ.

Στις αρχές του β΄ μέρους χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες από Ντιαντί και Τισουντάλι.

Στο 63΄κόντρα στη ροή του αγώνα ο Αρης άνοιξε το σκορ χάρη στην ατομική ενέργεια του Γκαρθία, που προκάλεσε το ρήγμα στα αριστερά της άμυνας του ΠΑΟΚ. Στο 70΄ ο Κωνσταντέλιας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ δεν μέτρησε, μια και νωρίτερα η μπάλα είχε βγει εκτός αγωνιστικού χώρου (κόρνερ).

Στο 84΄ ο ΠΑΟΚ “άγγιξε” το 1-1, όταν ο Μπάμπα “σημάδεψε” το οριζόντιο δοκάρι, αν και βρέθηκε μόνος του στο ύψος της μικρής περιοχής.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Οτο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Σβαμπ (68΄ Καμαρά), Μπακαγιόκο (76΄ Οζντόεφ), Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς, Τάισον (76΄ Ντεσπόντοφ), Τισουντάλι (68΄ Τσάλοφ).

Αρης: Κουέστα, Φρίντεκ, Μοντόγια, Μπράμπετς, Βέλεθ (45΄ Ρόουζ), Σιφουέντες, Μόντσου, Σίστο (74΄ Σαβέριο), Γκαρθία (81΄ Νταρίντα), Ντιαντί, (74΄ Σουλεϊμάνοφ), Μορόν (81΄ Ζαμόρα).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version