Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ Β έχει σήμερα τελικό

Ετοιμα να κατακτήσουν το πρωτάθλημα των Β’ ομάδων ποδοσφαίρου γυναικών είναι τα κορίτσια του ΠΑΟΚ Β’, που αντιμετωπίζουν σήμερα στις 13.00, στο γήπεδο Νέας Μάκρης, τις Νέες Εργοτέλη Β’.

«Πρώτα απ’ όλα, στόχος του ΠΑΟΚ Β’, βάση ηλικιών των κοριτσιών, είναι η συνεχή βελτίωση, αλλά εδώ που φτάσαμε και ανήκουμε σε μία πολύ μεγάλη ομάδα, στόχος είναι η νίκη μέσα από μία πολύ καλή εμφάνιση, όπως έχουμε συνηθίσει όλο αυτό το διάστημα. Πιστεύω πάρα πολύ στα κορίτσια, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος» δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Β’, Μανώλης  Σολοποτιάς.

Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ Β’ αφού πέτυχαν τέσσερις νίκες απέναντι σε Καστοριά ΓΠΟ Β’ και Σειρήνες Γρεβενών Β’, πήραν την πρόκριση στην προημιτελική φάση, ως πρωτοπόρες.

Στους νοκ-άουτ αγώνες, απέκλεισαν την ΑΕΛ Β’ με 1-0, στο πλαίσιο του προημιτελικού, και τις Νέες Ατρομήτου Β’ με 1-4, στο πλαίσιο του ημιτελικού. Έτσι, προκρίθηκαν στον τελικό, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν τις Νέες Εργοτέλη Β’.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version