Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ Β μπαίνει στη μάχη!

Δημοφιλή

Ημέρα ΠΑΟΚ Β είναι η σημερινή (22/9), καθώς η δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου μπαίνει στη μάχη του πρωταθλήματος της Super League 2. Oι «ασπρόμαυροι» αντιμετωπίζουν τον ΠΟΤ Ηρακλή στις 17:00 στο γήπεδο της Ευκαρπίας και προφανώς θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί!

Ο Δικέφαλος ξεκινά με ανανεωμένο ρόστερ, αλλά και νέο προπονητικό τιμ.

Το νέο προπονητικό δίδυμο θα είναι οι Αποστόλης Παπαβασιλείου και Δημήτρης Ταξίδης, γυμναστής ο Μερτ Ισμπιλίρ, προπονητής τερματοφυλάκων ο Δημήτρης Κρυωνάς, γυμναστής αποκατάστασης ο Δημήτρης Πετράκης, αναλυτής ο Γιάννης Βλάχος.

Team manager ο Δημήτρης Σαραϊδάρης, γιατρός ο Αργύρης Καραβέλης, φυσικοθεραπευτές οι Σταύρος Τερζανίδης και Δημήτρης Παγωτός, φροντιστές οι Βασίλης Παπαδόπουλος και Ιάκωβος Γαληνός.

Τεχνικός υπεύθυνος προπονητικής διαδικασίας αναλαμβάνει ο Γιώργος Κωστίκος και τεχνικός διευθυντής της ομάδας ο Γιάννης Σαββίδης.

Όσον αφορά την αποστολή για τον αγώνα αυτή αποτελείται από τους:

Μοναστηρλή, Ναντέρ, Νικολακούλη, Λαγωνίδη, Σινανάι, Κωττά, Τασιούρα, Φίλων, Δεληγιάννη, Τσαούση, Τσοπούρογλου, Γρόσδη, Καλόγηρο, Γκούμα, Ρουμιάντσεβ, Σμυρλή, Μπράντονιτς, Αδάμ, Κανίς, Ουρτάδο, Γκιτέρσο.

Πρέπει να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ Β διαθέτει ανανεωμένο ουσιαστικά ρόστερ – λογική συνέχεια των παιδιών που μεγαλώνουν και … ανεβαίνουν – καθώς άλλωστε αρκετοί από τους «μεγάλους» αποχώρησαν κάνοντας το επόμενο βήμα, είτε στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό.

Άξιο αναφοράς είναι πως υπάρχουν εισιτήρια για όποιον επιθυμεί να δει τον αγώνα του ΠΑΟΚ Β με τον ΠΟΤ Ηρακλή δια ζώσης.

Πιο συγκεκριμένα η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει στην ανακοίνωση της:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Κυριάκη (22.09) στις 09:00 θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ Β’ – ΠΟΤ Ηρακλής Φούρνοι Βενέτη για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League 2 2024-25 που θα διεξαχθεί την Κυριακή 22.09 στις 17:00 στο γήπεδο «Α.Σ Μακεδονικός».

Τιμές Εισιτηρίων
Θύρα Τιμή
S €5

Κανάλι Πώλησης

Α. Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ 

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων για κάθε κάτοχο– Ονοματεπώνυμο Κατόχου– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)– ΑΜΚΑMέτα την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής αγοράς, ο φίλαθλος θα παραλάβει το/τα εισιτήριο/α του στο δηλωθέν email.

Για την είσοδο του στο γήπεδο, θα πρέπει να εκτυπώσει το/τα εισιτήριο/α σε εκτυπωτή σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης που αναγράφονται στο εισιτήριο.

Διευκρινίσεις

Στις ηλεκτρονικές αγορές ισχύει ο περιορισμός των 5 εισιτηρίων ανά λογαριασμό.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έρχονται να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητο να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο ταυτοποίησης (διαβατήριο/δίπλωμα οδήγησης).Για τους αγώνες της SL2 δεν απαιτείται η ταυτοποίηση του εισιτηρίου στο Gov.gr Wallet.

Τρόποι Επικοινωνίας

Email : helpdesk@paokfc.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Το «εκρηκτικό» ξεκίνημα του Τάισον (video)

Δυναμικά εκκίνησε τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Τάισον Φρέντα, έχοντας ως τελευταίο δείγμα «γραφής» του το τέρμα που σημείωσε...

Στην ίδια κατηγορία