Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ «βούλιαξε» την ΕΝΚΑ και έγραψε ιστορία!

Για την 3η αγωνιστική του προκριματικού ομίλου του LEN Champions League, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo αντιμετώπισε στην Ρουμανία την τουρκική ΕΝΚΑ, της οποίας και επικράτησε με 11-10 και έγραψε ιστορία, καθώς πέτυχε την πρώτη του νίκη στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση!

Κλειστό το πρώτο οκτάλεπτο, με τους παίκτες να προσπαθούν να… ξυπνήσουν και λόγω της ώρας. Αρχικά, οι Τούρκοι πήραν το προβάδισμα, για να ισοφαρίσει ο ΠΑΟΚ Domus Ergo με τον Μπιτσάκο, ωστόσο η ΕΝΚΑ ξαναπήρε το προβάδισμα για το 1-2 και παρά τις χαμένες ευκαιρίες του Δικεφάλου, αυτό το σκορ παρέμεινε μέχρι το τέλος της πρώτης περιόδου.

Και εάν το πρώτο οκτάλεπτο ήταν κλειστό, τότε το δεύτερο ήταν ακόμα πιο πολύ, με την ΕΝΚΑ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 1-3 και τον ΠΑΟΚ Domus Ergo να χάνει αμέτρητες ευκαιρίες να σκοράρει, μέχρι που στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, ο Γιάννης Κεχαλάρης με πανέμορφη προσπάθεια και τελείωμα, διαμόρφωσε το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, που ήταν στο 2-3.

Στο τρίτο οκτάλεπτο το παιχνίδι άνοιξε αρκετά, με τον ΠΑΟΚ Domus Ergo να ισοφαρίζει σε 3-3 με εύστοχο πέναλτι του Ντέλιτς, όμως η ΕΝΚΑ πέρασε ξανά με δύο γκολ για το 3-5. Νέο πέναλτι για τον Δικέφαλο και 4-5 από τον Κεχαλάρη, προτού οι Τούρκοι με τον ίδιο τρόπο κάνουν το 4-6.

Στο 23′ ο Ντέλιτς έκανε το 5-6, με τους Τούρκους να πηγαίνουν στο +2 για το 5-7, με τον Τσολακούδη από κοντά να διαμορφώνει το 6-7 που ήταν και το σκορ της τρίτης περιόδου.

Στο τελευταίο και καθοριστικό οκτάλεπτο, οι «ασπρόμαυροι» έπαιξαν… σκυλίσια άμυνα δεχόμενοι μόλις τρία γκολ και με τέρματα από τους Κεχαλάρη, Λασκαρίδη και δύο από τον Μπιτσάκο ισοφάρισε ισάριθμες φορές σε 7-7, 8-8, 9-9 και 10-10.

Τη νίκη για το 11-10 έδωσε με τρίτο σερί γκολ ο Μπιτσάκος στο 30ό λεπτό, χαρίζοντας με αυτόν τον τρόπο την πρώτη ιστορική νίκη του ΠΑΟΚ Domus Ergo σε επίπεδο LEN Champions League!

Η ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου ολοκληρώνει το ταξίδι της στο LEN Champions League απόψε (14/9) στις 18:30, όπου και θα αντιμετωπίσει την Οραντέα.

ΠΑΟΚ Domus Ergo – ΕΝΚΑ: 11-10

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-1, 4-4, 5-3

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version