Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

«Ο Πέτκοβιτς ζητά δύο εκατομμύρια»

Δημοφιλή

Για ακόμα μια ημέρα με το μέλλον του Μπρούνο Πέτκοβιτς, που βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, ασχολούνται στην πατρίδα του, Κροατία.

Μάλιστα, οι συμπατριώτες του φορ της Ντιναμό Ζάγκρεμπ βάζουν και… νούμερα στο τραπέζι, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων πως ο Κροάτης φορ απέρριψε προτάσεις που θα του απέφεραν 1,5 εκατομμύριο ανά έτος, από την Φιορεντίνα και τη Μπολόνια, αναζητώντας ένα τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο, χωρίς ωστόσο να είναι διατεθειμένος να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία για να το βρει.

Συνεχίζοντας, οι Κροάτες υποστηρίζουν πως ο 30χρονος φορ ζήτησε από τον ΠΑΟΚ δύο εκατομμύρια ευρώ για κάθε έτος συμβολαίου «ποσό πολύ υψηλό για τους πρωταθλητές Ελλάδας, που ήταν και οι τελευταίοι που του χτύπησαν την πόρτα». Όπως προσθέτουν μάλιστα, ο Πέτκοβιτς αμείβεται με 1.2 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, και θεωρείται αμφίβολο να βρει ομάδα που θα δεχθεί να δώσει ένα τέτοιο ποσό, για έναν επιθετικό της δικής του ηλικίας, με τον ίδιο «να μην δείχνει να βιάζεται», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η ΑΕΚ νίκησε με βοήθεια

Στην κορυφή της Super League ανέβηκε η ΑΕΚ, επικρατώντας 2-0 του Βόλου σε ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η...

Στην ίδια κατηγορία