Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Ο Πογκμπά κλείνει σε ομάδα έκπληξη

Σε προχωρημένες συζητήσεις είναι η Μαρσέιγ με τον Πολ Πογκμπά.

Η ποινή που είχε επιβληθεί στον Γάλλο μέσο για χρήση απαγορευμένων ουσιών μειώθηκε σε 18 μήνες από τέσσερα χρόνια, που του είχαν αρχικά επιβληθεί, και πια είναι ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Από τη Γιουβέντους του ξεκαθάρισαν ότι δεν τον υπολογίζουν και αρχικά υπήρξαν σενάρια που ήθελαν τον Πογκμπά να μετακομίσει είτε στις ΗΠΑ είτε στη Σαουδική Αραβία.

Δεν αποκλείεται, όμως, ο Πογκμπά να γυρίσει στην πατρίδα του καθώς δημοσιεύματα τον θέλουν να έχει μιλήσει με τη Μαρσέιγ.

Οι Μασσαλοί θέλουν να τον αποκτήσουν τον προσεχές Ιανουάριο, αφού προηγουμένως θα έχει λύσει το συμβόλαιό του με τη Γιουβέντους και θα έχει μείνει ελεύθερος.

Η ιστοσελίδα «Foot mercato» υποστηρίζει πως η ομάδα της Μασαλίας τού έχει ήδη προτείνει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027 και ο πρώην συμπαίκτης του στην εθνική Γαλλίας, Πατρίς Εβρά, τον παρότρυνε να συνεχίσει την καριέρα του στο «Βελοντρόμ»:

«Ο Πολ χρειάζεται μια νέα ώθηση στην καριέρα του κι αυτή δεν μπορεί να τη βρει στις ΗΠΑ ή στη Σαουδική Αραβία. Μόνο η Μαρσέιγ μπορεί να του δώσει τη δυνατότητα να ξεπεράσει την περιπέτεια αυτή και να γίνει ξανά ο παίκτης που ήταν πριν από μερικά χρόνια. Το ξέρει και ο ίδιος και πιστεύω πως θα πάει τελικά στη Μασαλία» είπε.

Ο Πογκμπά θα μπορεί να προπονηθεί ξανά από τον Ιανουάριο και να αγωνιστεί από τον Μάρτιο του 2025.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επέμβαση στην καρδιά για Μαζραουί

Σε μια μικρή καρδιακή επέμβαση μετά από αρρυθμία παλμών υποβλήθηκε ο Νουσέρ Μαζρουί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περίπου έναν μήνα...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version