Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο προπονητής, που έδωσε στον Κουλιεράκη την πρώτη ευκαιρία με τους μεγάλους του ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Το Σεπτέμβριο του 2017, όταν ο Κουλιεράκης εγκαταστάθηκε στο Σπίτι των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ, δεν είχε κλείσει καν τα δεκατέσσερα χρόνια του (είναι γεννημένος στις 28 Νοεμβρίου 2003). Όμως, δεν το σκέφτηκε και πολύ να φύγει από το σπίτι του στα Χανιά και να μείνει στη Θεσσαλονίκη, μακριά από την οικογένεια του. Από μικρός ονειρεύονταν να γίνει ποδοσφαιριστής και δεν θα μπορούσε να απαρνηθεί την προοπτική, που ανοίγονταν μπροστά του και να μην αποδεχθεί την ευκαιρία ζωής, που του έδιναν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

Αγωνιζόμενος με την Κ-15 του ΠΑΟΚ, ο Κρητικός ποδοσφαιριστής γύρισε σε θέση αμυντικού χαφ. Κι όταν ανέβηκε στην Κ-17, γύρισε ακόμη πιο πίσω, αγωνιζόμενος πλέον ως αριστερό στόπερ.

Για πρώτη φορά έπαιξε σε φιλικό ματς με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ το Σεπτέμβριο του 2020 σε εκτός έδρας φιλικό ματς με τον Παναθηναϊκό (φωτ.). Τότε ήταν δεκαεφτά χρονών και δεν είχε καν «γράψει» την πρώτη επίσημη συμμετοχή με την Κ-19! Παρ΄ όλα αυτά, ο Πορτογάλος προπονητής, Αμπέλ Φερέιρα, τον είχε ξεχωρίσει και, όπως αποδείχτηκε αργότερα, δεν είχε κάνει καθόλου λάθος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Το ντεμπούτο του Λαγωνίδη κι ο μεγάλος στόχος του

Για τον Γιώργο Λαγωνίδη το σημερινό παιχνίδι εναντίον του Ηρακλή ήταν πολύ ιδιαίτερο, μια και ήταν το πρώτο του...

Στην ίδια κατηγορία