Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Ράζβαν θέλει… reaction!

Δημοφιλή

Προχωρώντας σε μία έναν ακόμη κύκλο κατευθύνσεων προς το γκρουπ ποδοσφαιριστών του κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης στις αθλητικές εγκαταστάσεις που φιλοξενείται ο ΠΑΟΚ στο Χορστ, ο Ράζβαν Λουτσέσκου αναζητεί… reaction. «Θέλω αντιδράσεις. Μην περιμένετε την μπάλα μην αφήνετε τους άλλους να μας αγχώνουν, πρέπει να πάντα να ψάχνουμε τον κενό χώρο. Δεν θέλω να σας βλέπω να παίζετε την μπάλα πίσω», επισημάνθηκε χαρακτηριστικά από τον Ρουμάνο τεχνικό.

Σε μία ημέρα που σημάνει την έναρξη της τελευταίας εβδομάδας του Δικεφάλου στις Κάτω Χώρες, δίνεται έμφαση στην τακτική παρουσία του Γιάννη Κωνσταντέλια που «πάτησε» γήπεδο κάνοντας ατομικό πρόγραμμα προετοιμασίας, ομοίως και ο Τόμας Κεντζιόρα λόγω… γραφειοκρατίας μέχρι την επισημοποίηση της παραμονής του στον ΠΑΟΚ. Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα μέσα από το FORZAonline που βρίσκεται στην Ολλανδία μαζί με τους «ασπρόμαυρους», ο Κίριλ Ντεσπόντοφ προπονήθηκε μόνος του δεδομένου του διαστρέμματος που αποκόμισε.

Επί της ουσίας, ο Βούλγαρος διεθνής μεσοεπιθετικός «κουβαλά» τον εν λόγω τραυματισμό από τη φιλική αναμέτρηση με τη Χιμπέρνιαν και υπάρχουν σκέψεις ενεργοποίησής του το απόγευμα (08.07).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η ΑΕΚ νίκησε με βοήθεια

Στην κορυφή της Super League ανέβηκε η ΑΕΚ, επικρατώντας 2-0 του Βόλου σε ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η...

Στην ίδια κατηγορία