Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο ρόλος Γκαγκάτση-Γιοβάνοβιτς για Ζαφείρη

Ο Χρήστος Ζαφείρης πήρε την απόφαση να αγωνιστεί με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος και όπως τονίζει σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα sportal σε αυτό έπαιξαν ρόλο οι Μάκης Γκαγκάτσης και Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αναλυτικά όσα είπε για την Εθνική Ελάδος:

«Με την Εθνική Ελλάδας είχα μία μικρή παρουσία στην Κ16, όμως μετά δεν με κάλεσαν ξανά. Ίσως να μην τα είχα πάει και καλά τότε.

Μετά με κάλεσε η Εθνική Νορβηγίας, καθιερώθηκα εκεί και δεν είχα το μυαλό μου πουθενά αλλού.

Γι΄ αυτό και δεν γνώριζα τι θα σκεφτόμουν αν θα έρθει αυτή η ευκαιρία από την Εθνική Ελλάδας.

Η πρόταση της Ελλάδας έγινε τώρα με την έλευση του κύριου Γκαγκάτση στην ΕΠΟ και με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Εγώ Έλληνας νιώθω, παρότι έχω εκπροσωπήσει τη Νορβηγία.

Σίγουρα την αγαπάω, αλλά στην Ελλάδα έχω γεννηθεί και το δέσιμο είναι ιδιαίτερο. Όταν ήρθε αυτή η ευκαιρία και άκουσα αυτά που είχαν να μου πουν οι ιθύνοντες της Εθνικής Ελλάδας, πείστηκα και θεώρησα ιδανική την ευκαιρία.

Από την άλλη όμως, δεν θεωρώ πως επειδή έχω μιλήσει κι έχω πει το ναι, πως η θέση μου θα είναι δεδομένη.

Αυτό μου δίνει ένα έξτρα κίνητρο να συνεχίσω να προπονούμαι σκληρά. Πολλοί μπορεί να θεωρούν πως έχω κλεισμένη θέση στην ομάδα επειδή παίζω στη Σλάβια Πράγας κι επέλεξα την Εθνική, όμως δεν ισχύει αυτό.

Αν καταφέρω να βρεθώ στις κλήσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς κάποια στιγμή, θέλω να αρπάξω την ευκαιρία και να αποδείξω τις δυνατότητές μου. Κάθε φορά θέλω να δίνω τα πάντα για το εθνόσημο και να κάνω τον κόσμο περήφανο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Στο επίκεντρο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Τουρκία

Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη πλησιάζει και στην Τουρκία ένα σημαντικό θέμα συζήτησης είναι οι...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version