Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

«Ο Σαββίδης έπεισε Τσαλόφ για ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Όπως διαβάσατε νωρίτερα μέσα από το FORZAonline αναφορικά με τις τελευταίες μεταγραφικές εξελίξεις στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, οι «ασπρόμαυροι» έχουν διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες για την άφιξη του Ταρίκ Τισουντάλι ενόσω πιέζουν για την θετική-έγγραφη απάντηση του Φέντορ Τσαλόφ προκειμένου να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους.

Μάλιστα, τα ρωσικά ΜΜΕ το πάνε το όλο θέμα ένα βήμα παρακάτω, καθώς τονίζουν πως οι αμφιβολίες του 26χρονο φορ πλέον έχουν καμφθεί. Πιο συγκεκριμένα, σημειώνεται πως ίσως ακόμα και την Παρασκευή υπάρξει εξέλιξη μιας και ο Τσαλόφ θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ωστόσο, αυτός που δείχνει να έκαμψε τις αμφιβολίες του ποδοσφαιριστή είναι ο Ιβάν Σαββίδης, που μετά από συνομιλία που είχε μαζί του τον έπεισε να έρθει στον ΠΑΟΚ!

Μάλιστα, σημειώνεται πως οι «ασπρόμαυροι» ήδη έστειλαν τα απαραίτητα έγγραφα ούτως ώστε να σπάσουν τη ρήτρα του και να τον κάνουν δικό τους, ευελπιστώντας πως θα λυθεί η αφλογιστία στη γραμμή κρούσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία