Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Σορετίρε έχει… μήνυμα για εσένα (video)

Δημοφιλή

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα μέσα από το FORZAonline αναφορικά με την επισημοποίηση της μεταγραφής του, ο Σόλα Σορετίρε ανακοινώθηκε με… αύρα Τσούμπα Άκπομ επιλέγοντας μάλιστα το νούμερο «47» ενώ κατόπιν γνώρισε την αποθέωση και από τον πρώην συμπαίκτη του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μέισον Γκρίνγουντ. Προ λίγων ωρών ο 20χρονος μεσοεπιθετικός πέρασε από τα γραφεία της Μ. Ασίας προκειμένου να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας τεσσάρων ετών (σ.σ μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2028) και αργότερα αποχαιρέτησε τους κόκκινους «διαβόλους» που στην ουσία αποτέλεσαν το πιο μεγάλο κομμάτι της καριέρας του.

Δεν θα μπορούσε όμως να μη μοιραστεί και τις σκέψεις του στους φίλους του ΠΑΟΚ για το νέο «κεφάλαιο» της καριέρας του, απομονώνοντας σε δηλώσεις του στους επίσημους λογαριασμούς της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ τη στήριξη που αισθάνθηκε από την άφιξή του στο αεροδρόμιο. «Ανυπομονώ να ξεκινήσω. Είδα τα video και την υποστήριξη που γνώρισα στο αεροδρόμιο. Αυτό σημαίνει πολλά για εμένα. Ανυπομονώ να ξεκινήσω πολύ σύντομα» σημείωσε μεταξύ άλλων ο 20χρονος μεσοεπιθετικός.

Δείτε αναλυτικότερα το πρώτο μήνυμα του Σόλα Σορετίρε στους ΠΑΟΚτσήδες:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Παίκτης της Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες πιάστηκε ντοπέ μετά τη ρεβάνς με την ΑΕΚ

Παίκτης της Ίντερ Ντ' Εσκάλδες βρέθηκε θετικός σε χρήση μαριχουάνας μετά την ρεβάνς με την ΑΕΚ. Όπως αναφέρει το «Andorra...

Στην ίδια κατηγορία