Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

O Τάισον συνεχίζει να σπάει ρεκόρ και να γράφει ιστορία

Δημοφιλή

Με το γκολ, που πέτυχε χθες ο Τάισον κόντρα στον Ολυμπιακό, έγινε ο τρίτος γηραιότερος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που έχει σκοράρει στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής/Super League, αφού πλέον είναι 36 ετών και 130 ημερών. Στην κορυφή βρίσκεται ο Γιώργος Κούδας που το έχει καταφέρει σε ηλικία 37 ετών και 24 ημερών. Δεύτερος είναι ο Λίνο, που πέτυχε γκολ σε ηλικία 36 ετών, έξι μηνών και έξι ημερών.

Επιπλέον, το γκολ του Τάισον ήταν το υπ’ αριθμόν 128 στην φετινή χρονιά για το Δικέφαλο. Με αυτό το τέρμα, ο ΠΑΟΚ δημιούργησε νέο ρεκόρ παραγωγικότητας σε μια χρονιά και ενώ απομένουν ακόμη δύο αναμετρήσεις.

Τα 129 γκολ μοιράζονται σε 81 για τη Super League, 14 για τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας και 34 για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το προηγούμενο ρεκόρ του ΠΑΟΚ ήταν τα 127 γκολ του 2000-01, με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο, όταν είχε σημειώσει 66 τέρματα στο πρωτάθλημα, 52 στις αναμετρήσεις για το Κύπελλο Ελλάδος και 9 στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Παράλληλα είναι η πρώτη φορά που ο ΠΑΟΚ σημειώνει πάνω από ογδόντα τέρματα στους αγώνες πρωταθλήματος, με την καλύτερη επίδοση που είχε από το 1959-60 που καθιερώθηκε η Α’ Εθνική να είναι τα 75 της σεζόν 1972-73 σε 34 αναμετρήσεις, όσες έχει δηλαδή και τώρα σε κανονική διάρκεια και πλέι οφ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία