Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024

Ο τελικός των… τελικών για τον Μπρέιθγουεϊτ

Δημοφιλή

Σήμερα στις 19.30 η Εσπανιόλ θα υποδεχθεί τη Ρεάλ Οβιέδο και θα επιδιώξει ν’ ανατρέψει το 1-0 του πρώτου αγώνα, προκειμένου να εξασφαλίσει την άνοδο στη Λα Λίγκα.

Βασικός με τους γηπεδούχους θα είναι ο Mπρέιθγουεϊτ, που είναι ξεκάθαρα η πρώτη επιλογή του ΠΑΟΚ για τη θέση του φορ. Κι αν ο 33χρονος Δανός πει το “ναι” στην πρόταση του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ το χρόνο για διετές συμβόλαιο θα κλείσει. Ωστόσο οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν στα χέρια τους μια λίστα με 3-4 επιλογές για τη θέση αυτή, με μία επιλογή να έχει ξεχωρίσει και να είναι στη φάση των διερευνητικών επαφών.

Πώς αντιμετωπίζουν το σημερινό παιχνίδι οι άνθρωποι της Εσπανιόλ; Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του Μανόλο Γκονζάλες. «Πρέπει να βγούμε στο γήπεδο γνωρίζοντας ότι πρέπει να κερδίσουμε. Με νίκη είμαστε στην πρώτη κατηγορία. Ελπίζω ότι την Κυριακή θα δούμε την καλύτερη εκδοχή της ομάδας» δήλωσε ο προπονητής της Εσπανιόλ.

Και πρόσθεσε: «Είμαι πεπεισμένος ότι θα ανέβουμε, αν και ξέρω επίσης ότι έχουμε έναν μεγάλο αντίπαλο μπροστά μας, αλλά οι οπαδοί θα είναι μαζί μας και θα μας βοηθήσουν. Θα είναι πολύ σημαντικοί για εμάς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η τηλεόραση θα βαφτεί «ασπρόμαυρη»!

Ο ΠΑΟΚ σήμερα Σάββατο 6 Ιουλίου δίνει το δεύτερο φιλικό του παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους, με αντίπαλο τη Χιμπέρνιαν. Kαι...

Στην ίδια κατηγορία