Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Ο Τσιφτσής, ο Μιχαηλίδης κι η Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών

Δημοφιλή

Τι συνδέει τον Αντώνη Τσιφτσή, που πλέον θα φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ, με τον Γιάννη Μιχαηλίδη; Μα, φυσικά, το γεγονός ότι προέρχονται από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών, στην οποία υπήρξαν συμπαίκτες.

Μάλιστα, τον Αύγουστο του 2014 είχαν δοκιμαστεί μαζί σε προπονήσεις της Κ-15 του Ολυμπιακού! Ο Τσιφτσής, που έχει ως πρότυπο τερματοφύλακα τον Μάνουελ Νόιερ, άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο ως επιθετικός, ενώ η μεταγραφή του στον Αστέρα έγινε το καλοκαίρι του 2017.

Με την ομάδα της Αρκαδίας είχε 54 συμμετοχές, το περασμένο καλοκαίρι πήγε δανεικός στην πολωνική Ρακόβ, χωρίς να καταφέρει να παίξει (έκανε μια συμμετοχή) και τον Ιανουάριο επέστρεψε στην Τρίπολη για να τελειώσει τη σεζόν ως βασικός γκολκίπερ του Αστέρα.

Ο Τσιφτσής, που είχε συμβόλαιο για ένα χρόνο ακόμη με τον Αστέρα, προορίζεται για τη θέση του 2ου τερματοφύλακα, πίσω από τον Κοτάρσκι, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να εκτιμούν ότι έχει τα προσόντα για να εξελιχτεί, να τονώσει τον ανταγωνισμό στη θέση του τερματοφύλακα και μεσοπρόθεσμα να εξελιχτεί και σε πρώτο τερματοφύλακα, εφόσον έρθει μια πρόταση για τον Κροάτη το επόμενο καλοκαίρι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Λουτσέσκου: «Τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά»

Ποια ήταν η πρώτη αντίδραση του Λουτσέσκου μετά την ολοκλήρωση του φιλικού αγώνα με την ΑΕΚ Λάρνακας, που βρήκε...

Στην ίδια κατηγορία