Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Βαράν αποσύρεται από το ποδόσφαιρο σε ηλικία 31 ετών!

Δημοφιλή

Ο Ραφαέλ Βαράν φέρεται πως αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη.

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ραφαέλ Βαράν τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο, με αποτέλεσμα να αποφασίσει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Ο Γάλλος έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα και είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, με τον Ματέο Μορέτο να σημειώνει πως επιθυμεί πλέον να λύσει τη συνεργασία του την Κόμο και να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Ο Βαράν συμμετείχε σε μόλις έναν αγώνα για την ιταλική ομάδα, παίζοντας στο Coppa Italia εναντίον της Σαμπντόρια στις 11 Αυγούστου. Ωστόσο, η Κόμο δεν τον έκανε εγγραφή στη Serie A, γνωρίζοντας ότι ο τραυματισμός του θα τον κρατήσει μακριά από τα γήπεδα για αρκετούς μήνες.

Ο Γάλλος διεθνής, λοιπόν, φαίνεται έτοιμος να ολοκληρώσει μια καριέρα γεμάτη επιτυχίες. Έχοντας αγωνιστεί στη Λανς στη βόρεια Γαλλία, έκανε το άλμα στη Ρεάλ Μαδρίτης μόλις στα 18, όπου κέρδισε τέσσερις τίτλους Champions League και έγινε κρίσιμος πυλώνας δίπλα στον Σέρχιο Ράμος στη άμυνα των «μερένχες», κάνοντας 360 εμφανίσεις και κερδίζοντας πολλά τρόπαια.

Επιπλέον, με την εθνική του ομάδα, συνέβαλε καθοριστικά στο να βοηθήσει την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν να γίνει Παγκόσμια πρωταθλήτρια το 2018. Κέρδισε επίσης τον τίτλο του Nations League το 2021, νικώντας την Ισπανία στον τελικό.

Το 2022, αφού έχασε τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Αργεντινή στο Κατάρ, ο Βαράν ανακοίνωσε την του απόσυρσή του από την εθνική Γαλλίας. Ήθελε να περνά περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του και οι τραυματισμοί τον είχαν ταλαιπωρήσει κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αυτό το καλοκαίρι, η Κόμο εξασφάλισε τις υπηρεσίες του κεντρικού αμυντικού, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της ομάδας του. Όπως τονίστηκε στη Γαλλία, αυτή η απόσυρση θα τον τοποθετούσε ανάμεσα στους μεγαλύτερους Γάλλους αμυντικούς στην ιστορία του αθλήματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Κεντζιόρα: «Είμαστε προετοιμασμένοι για… μάχη»

Σε ΜΜΕ του εξωτερικού παραχώρησε τοποθετήσεις ο Τόμας Κεντζιόρα αναφορικά με την εκτός έδρας δοκιμασία του ΠΑΟΚ στην Κωνσταντινούπολη...

Στην ίδια κατηγορία