Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Βινίσιους είπε όχι σε τρελά χρήματα

Δημοφιλή

Μπορεί η πρόταση που δέχθηκε από σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας να ήταν δελεαστική, αλλά ο Βινίσιους Τζούνιορ ούτε να την ακούσει!
Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του «Athletic», ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης δέχθηκε μία δελεαστική προσφορά από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι ομάδα εκπροσώπων του PIF (Public Investment Fund, το οποίο χρηματοδοτεί στην ουσία τις μεταγραφές των τεσσάρων μεγάλων ομάδων) ήρθε σε επαφή με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή των Μαδριλένων για λογαριασμό του υπουργείου Αθλητισμού της Σαουιδικής Αραβίας εκφράζοντας την επιθυμία για την απόκτηση του Βινίσιους ώστε να γίνει το πρόσωπο της λίγκας ενόψει του Μουντιάλ του 2034, που πιθανότατα θα διεξαχθεί εκεί.

Ο Βινίσιους, βέβαια, απάντησε αρνητικά αν και του προσφέρθηκαν πολλά χρήματα, ωστόσο τονίζεται ότι δεν αποκλείεται στο εγγύς μέλλον οι Σαουδάραβες να.. επιστρέψουν με νέα πρόταση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

O Έρικσεν μίλησε για τη… χυλόπιτα στη Γαλατασαράι

Η Γαλατασαράι προσέγγισε το καλοκαίρι τον Κρίστιαν Ερικσεν, αλλά ο Δανός μέσος ξεκαθάρισε πως δεν ήθελε να παίξει στην...

Στην ίδια κατηγορία