Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Ο Ζιγκό δείχνει να προτιμά την Σ. Αραβία»

Για προτίμηση του Σαμουέλ Ζιγκό στη Σαουδική Αραβία κάνουν λόγο ΜΜΕ του εξωτερικού δεδομένης της ηλικίας του και της «πιθανής επιθυμίας του για ένα τελευταίο οικονομικά ελκυστικό συμβόλαιο» εν μέσω ενός διαστήματος που η περίπτωση του 30χρονου κεντρικού αμυντικού παραμένει «ανοιχτή» για τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικότερα όσα τονίζονται για τον μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ:

«Ο Ζιγκό δεν είναι στα πλάνα του Ρομπέρτο Ντε Ζέρμπι, επομένως θα πρέπει να πωληθεί μέχρι το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου. Αν και προς το παρόν, υπάρχουν λίγες φήμες για τους συλλόγους που ενδιαφέρονται, ο ίδιος ο Ζιγκό, θα είχε μια προτίμηση για το υπόλοιπο της καριέρας του. Ο Γάλλος αμυντικός θα προτιμούσε μια μετακόμιση για τη Μέση Ανατολή, με στόχο να βρεθεί στο πρωτάθλημα Saudi Pro League. Στα 30 του χρόνια, πιθανότατα ονειρεύεται ένα τελευταίο οικονομικά ελκυστικό συμβόλαιο. Μένει να δούμε αν αυτό θα του προσφερθεί μέχρι τις 30 Αυγούστου».

Υπενθυμίζεται πως προ λίγων ημερών γαλλικά ΜΜΕ μετέδιδαν ότι ο Σαμουέλ Ζιγκό  αποκρίθηκε αρνητικά στην πρόταση του ΠΑΟΚ κάτι που διαψεύστηκε από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στη μεταγραφική λίστα της οποίας παραμένει χωρίς να έχει πάρει ακόμη απάντηση από τον πολύπειρο κεντρικό αμυντικό. Όπως απορρέει μάλιστα πρόκειται για μια περίπτωση που θα χρειαστεί χρόνο και θέλει λεπτούς χειρισμούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version