Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Ο Ζίβκοβιτς είναι στους κορυφαίους της ιστορίας της Παρτιζάν»

Ο πρώην προπονητής του Ατρόμητου και νυν της της Νίζνι, Σάσα Ίλιτς, μιλώντας σε ρώσικο μέσο αναφέρθηκε στους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία της Παρτιζάν, συμπεριλαμβάνοντας και τον Άντριγια Ζίβκοβιτς.

«Έπαιξα τα περισσότερα ματς στην ιστορία της Παρτιζάν. Επίσης σκόραρα πολλά γκολ. Κατέκτησα 11 τρόπαια και είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα. Εάν το δείτε από στατιστικής άποψης, τότε είμαι θρύλος του συλλόγου.

Εάν όμως με συγκρίνετε με άλλους παίκτες δεν βρίσκομαι στην κορυφή. Δεν θεωρώ πως είμαι καν στους 15 κορυφαίους. Για μένα ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών της Παρτιζάν είναι ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς που έφυγε από τη ζωή πριν από τρία χρόνια.

Στη δεύτερη θέση θα έβαζα τον Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς, ο οποίος μετά την Παρτιζάν έλαμψε στη Ρεάλ Μαδρίτης και σκόραρε στον τελικό του Champions League. Από τη νεότερη γενιά υπάρχουν οι Ντούσαν Βλάχοβιτς, Άντριγια Ζίβκοβιτς και Στραχίνια Πάβλοβιτς. Πολλοί ποδοσφαιριστές της Παρτιζάν αγωνίστηκαν σε κορυφαίους συλλόγους όπως οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version