Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

ΟΑΣΘ: Πρώτη μέρα εφαρμογής του μέτρου για τον περιορισμό της εισιτηριοδιαφυγής

Η χρήση από τους επιβάτες της μπροστινής πόρτας στα λεωφορεία της αστικής και περιαστικής συγκοινωνίας, σήμερα πρώτη ημέρα εφαρμογής του μέτρου δεν δημιούργησε προβλήματα και κύλησε ομαλά, σύμφωνα και με τα στοιχεία που συνέλεξε ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου από τους οδηγούς των λεωφορείων στις γραμμές του ΟΑΣΘ.

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕΘ Γιάννης Τόσκας πραγματοποίησε αυτοψία σε πρωινά δρομολόγια των λεωφορειακών γραμμών της νοτιοανατολικής Θεσσαλονίκης 59, 60 και 61 και διαπίστωσε την ομαλή επιβίβαση των επιβατών χωρίς ταλαιπωρία και καθυστερήσεις.

«Η πρώτη εντύπωση της εφαρμογής του μέτρου είναι θετική. Στην αυτοψία μας διαπιστώσαμε ότι οι επιβάτες ανεβαίνουν στα λεωφορεία χωρίς καθυστέρηση επιδεικνύοντας εισιτήρια ή κάρτες ή εκδίδοντας απ’ ευθείας από τα μηχανήματα. Η συμβολή των οδηγών και των ελεγκτών στην επίσπευση της επιβίβασης είναι καθοριστική και τους ευχαριστούμε» είπε ο κ. Τόσκας.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου θα παρακολουθεί καθημερινά την πορεία του μέτρου προκειμένου σε εύλογο χρόνο να εξάγει συμπεράσματα τα οποία θα αξιολογήσει κοινοποιώντας τα στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ο ΠΑΟΚ στο FIBA Europe Cup

Η Ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ mateco για τη σεζόν 2024-25 δεν σταμάτησε στην Αττάλεια, αλλά θα συνεχιστεί στο FIBA...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version