Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι ακριβοί Άγγλοι και ο Αντρίγια

Μία ενδιαφέρουσα στατιστική έρευνα δημοσιοποιήθηκε από πλευράς Statista, η προσοχή της οποίας μετατοπίστηκε στην αγοραία αξία των ομάδων στο EURO 2024 ανά χώρα. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από το παρακάτω γράφημα, στην κορυφή βρίσκεται η Αγγλία που έχει την υψηλότερη μεταγραφική αξία από οποιαδήποτε άλλη χώρα της μεγάλης διοργάνωσης που διεξάγεται στη Γερμανία με συνολική αξία 1,38 δισεκατομμυρίων ευρώ ενώ τελευταία εμφανίζεται η Ρουμανία που αξίζει συνολικά περίπου 78,1 εκατομμύρια. Αναφορικά με τη Σερβία του Αντρίγια Ζίβκοβιτς καταλαμβάνει τη 12η θέση από τις συνολικά 24 ομάδες (σ.σ στη μέση του γραφήματος) του σχετικού πίνακα με συνολική αξία 314 εκατομμυρίων ευρώ.

Δείτε το γράφημα της παγκόσμιας στατιστικής υπηρεσίας, με τους αριθμούς να αντικατοπτρίζουν τη συνδυασμένη μεταγραφική αξία όλων των παικτών στην ομάδα κάθε χώρας:

Υπενθυμίζεται πως ο Σέρβος μεσοεπιθετικός που αγωνιζόταν ακατάπαυστα τόσο με τον ΠΑΟΚ όσο και με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των «πλάβι», απουσιάζει από τη θερινή προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» δεδομένης της εξτρά άδειας που εξασφάλισε από τον Ράζβαν Λουτσέσκου. Συνεπώς, αναμένεται να ενταχθεί εκ νέου στα πλάνα του Ρουμάνου τεχνικού με την επιστροφή του αγωνιστικού τμήματος από το Χορστ της Ολλανδίας ενόψει των πρώτων επίσημων υποχρεώσεων σε Ελλάδα-Ευρώπη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Αλλαγή ώρας 2024: Πότε γυρνάμε τα ρολόγια μια ώρα πίσω

Κανονικά θα συνεχιστεί το μέτρο της αλλαγής ώρας. Συγκεκριμένα, η αλλαγή ώρας για το 2024 θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα της...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version