Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι αμυντικές ολιγωρίες έφεραν την ήττα

Δημοφιλή

Στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι του επί ολλανδικού εδάφους, ο ΠΑΟΚ έχασε με 2-1 από τη Φίτεσε.

Ο Δικέφαλος προηγήθηκε στο ημίχρονο με το γκολ του Σαμάτα, αλλά στο β΄ μέρος οι Ολλανδοί απάντησαν με δύο τέρματα. Η αποστολή του ΠΑΟΚ επιστρέφει τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη, με τον Λουτσέσκου να δίνει τρεις μέρες ρεπό στους παίκτες του.

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 11΄ με «δράστη» τον Σαμάτα. Ο Τανζανός φορ βρήκε τα αντίπαλα δίχτυα, αφού πήρε το ριμπάουντ μετά την απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα στην κεφαλιά του Καμαρά.

Στο 20΄ ο Κωνσταντέλιας επιχείρησε σουτ, που έφυγε λίγο άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα, και πάλι ο Κωνσταντέλιας πρωταγωνίστησε σε ευκαιρία, όταν, μετά την προσπάθεια του Κουαλιάτα, είχε σουτ στο δοκάρι.

Οχτώ λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους οι Ολλανδοί έφθασαν στην ισοφάριση χάρη στο γκολ του Χούγκεβερφ. Η Φίτεσε έκανε και την ανατροπή στο σκορ στο 58΄ με την κεφαλιά του Κέρσενς.

Στο 65΄ ο ΠΑΟΚ απείλησε με τον Κεντζιόρα, η κεφαλιά του οποίου έφυγε άουτ. Η πιο μεγάλη ευκαιρία για ισοφάριση χάθηκε στο 77΄, όταν ο Σαμάτα πλάσαρε από πλάγια θέση στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

ΠΑΟΚ: Τσιφτσής (62΄ Ταλιχμανίδης), Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης (59΄ Νέσμπεργκ), Σοάρες (76΄ Τσαούσης), Καμαρά, Οζντόεφ (59΄ Θυμιάνης), Σμυρλής (46΄ Γκούμας), Κωνσταντέλιας (87΄ Τσοπούρογλου), Κουαλιάτα, Σαμάτα.

Φίτεσε: Ρουμ, Κορνελίσε, Τίλεμανς, Κρίκελς, Τζόναθανς, Πλάατ, Κέρσενς, Ρέβερσον, Λονγκόντα, Πόστμα, Σόφερις.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η ΑΕΚ νίκησε με βοήθεια

Στην κορυφή της Super League ανέβηκε η ΑΕΚ, επικρατώντας 2-0 του Βόλου σε ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η...

Στην ίδια κατηγορία