Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Οι «ασπρόμαυρες» κορυφές στο πρωτάθλημα

Δημοφιλή

Η διακοπή βρίσκει τον ΠΑΟΚ πρώτο στον βαθμολογικό πίνακα της Super League και αυτό είναι το πιο σημαντικό, καθώς ο Δικέφαλος είναι μόνος στην κορυφή χωρίς συγκάτοικο, καθώς έχει διαφορά δύο βαθμών από ΑΕΚ, Άρη και Ολυμπιακό, ενώ με τον Παναθηναϊκό έχει επτά. Ωστόσο, οι «ασπρόμαυροι» έχουν κι άλλες πρωτιές, με αυτές να αφορούν κομμάτια της στατιστικής.

Αρχικά, ο ΠΑΟΚ είναι κορυφαία ομάδα αναφορικά με το σκοράρισμα στη Super League, καθώς έχει τα περισσότερο τέρματα από κάθε άλλη ομάδα, αφού έχει στείλει την μπάλα στα δίχτυα 13 φορές. Επίσης το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου είναι πρώτο και στα δοκάρια. Πιο συγκεκριμένα, οι «ασπρόμαυροι» έχουν σημαδέψει στις πρώτες επτά αγωνιστικές τέσσερις φορές τα δοκάρια της αντίπαλης εστίας, με τα δύο να έρχονται στην εντός έδρας ήττα από τον Άρη.

Μια αρνητική πρωτιά για τον ΠΑΟΚ είναι αυτή στην στατιστική κατηγορία των λαθών. Εκεί, ο Δικέφαλος είναι πρώτος έχοντας έως τώρα κάνει 281, δηλαδή αρκετά παραπάνω από τον Ατρόμητο που βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 268. «Ασπρόμαυρη» κορυφή υπάρχει και στα ατομικά στατιστικά, αφού ο Στέφαν Σβαμπ σκοράρει ένα γκολ ανά 2.8 προσπάθειες και αυτόν τον κατατάσσει στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Αυξημένες οι εντάσεις στον ΠΑΟΚ Β (video)

Ο ΠΑΟΚ Β ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, για την αναμέτρηση της τέταρτης αγωνιστικής της Super League 2 με τον...

Στην ίδια κατηγορία