Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι διεθνείς μπαίνουν στο… χορό

Αρχίζουν από σήμερα οι επίσημες υποχρεώσεις των διεθνών παικτών του ΠΑΟΚ κι οι οποίες θα κρατήσουν μέχρι την ερχόμενη Τρίτη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή της εθνικής Σερβίας για τα παιχνίδια του Νέισονς Λιγκ και σήμερα η ομάδα του Ντράγκαν Στοΐκοβιτς πρόκειται να υποδεχθεί στο Βελιγράδι την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ισπανία.

O Ντομινίκ Κοτάρσκι έχει κληθεί από τον προπονητή της εθνικής Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς, για τα παιχνίδια του Νέισονς Λιγκ κόντρα σε Πορτογαλία (σήμερα στη Λισαβόνα) και Πολωνία (τρεις ημέρες αργότερα στο Οσιγεκ). Ο Κοτάρσκι βρίσκεται στην αποστολή παρουσία και των άλλων δύο γκολκίπερ της Κροατίας, των Ντομινίκ Λιβάκοβιτς και Νεντέλικο Λάμπροβιτς, που αγωνίζονται σε Φενερμπαχτσέ και Αουγκσμπουργκ αντίστοιχα.

Εξάλλου, στην ουγγρική πόλη Ζαλαέγκερσεγκ (κοντά στα σύνορα με Αυστρία και Σλοβενία) θα παίξει ο Ντεσπόντοφ σήμερα με τη Βουλγαρία κόντρα στη Λευκορωσία για το Νέισονς Λιγκ, μια και η ΟΕΦΑ δεν επιτρέπει, λόγω του πολέμου Ρωσίας-Ουκρανίας, να γίνονται ματς στη Λευκορωσία.

Και τα τρία παραπάνω παιχνίδια θ’ αρχίσουν στις 21.45.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version