Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι ευχές του ΠΑΟΚ σε Φιλίπε

Δημοφιλή

Παραμένει στην Πορτογαλία ο Φιλίπε Σοάρες δεδομένου πως ανακοινώθηκε επισήμως από τη Φαρένσε ενόψει της επικείμενης αγωνιστικής περιόδου από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ εξαρχής δεν υπολόγισε στις υπηρεσίες του 25χρονου χαφ και ως εκ τούτου «ψαχνόταν» για νέο δανεισμό. Από πλευράς του το πορτογαλικό κλαμπ πέρασε σε επίσημες ανακοινώσεις όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα μέσα από το FORZAonline, με τη σκυτάλη να δίνεται στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ που ευχήθηκε καλή επιτυχία στον νεαρό μέσο της.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφορικά με το δανεισμό του Φιλίπε Σοάρες: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τον δανεισμό του Φιλίπε Σοάρες στη Φαρένσε για τη σεζόν 2024-25. Καλή επιτυχία Φιλίπε!».

Απεναντίας, η ανακοίνωση της ενσωμάτωσης του Φιλίπε Σοάρες στο πορτογαλικό κλαμπ είναι η εξής: H αναμονή για τον Φιλίπε Σοάρες τελείωσε καθώς είναι ήδη στο ΦάροΟ 25χρονος Πορτογάλος μέσος φτάνει απευθείας από τον ΠΑΟΚ και υπογράφει στη Φαρένσε. Από νεαρή ηλικία είναι μέλος των ακαδημιών της Μπενφίκα και έχει δώσει επίσημα δείγματα γραφής με ΕστορίλΜορειρένσε και Φαμαλικάο.

Σε διεθνές επίπεδο με την Πορτογαλία έχει παρουσία στις νεανικές της ομάδες. Ο box to box χαφ ξεχωρίζει για την έντασή του μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου στο ευρύ φάσμα δράσης του, με μεγάλη ικανότητα στο να κερδίζει μονομαχίες καθώς είναι παίκτης που αναλαμβάνει την ευθύνη του παιχνιδιού»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Καραπαπάς για ΑΕΚ – Βόλος: «Αν αυτό δεν είναι αλλοίωση τότε ποιο είναι;»

Θέση για τη διαιτησία του Βασίλη Φωτιά στο ΑΕΚ - Βόλος πήρε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς,...

Στην ίδια κατηγορία