Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι Γερμανοί ξανάρχονται με 14 εκ. ευρώ για Κουλιεράκη

Όπως αποκαλύπτεται στην ηλεκτρονική έκδοση της FORZA, η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης πρόκειται να κάνει νέα, βελτιωμένη, πρόταση στον ΠΑΟΚ για τον Κουλιεράκη.

Το ενδιαφέρον της γερμανικής ομάδας για τον Κουλιεράκη κρατάει από το χειμώνα, όταν η Αϊντραχτ έκανε πρόταση για την αγορά του, η οποία απορρίφθηκε και σύμφωνα με πηγές από τη Γερμανία, πρόκειται να επανέλθουν.

Από το ρεπορτάζ της Άιντραχτ προκύπτει ότι το ενδιαφέρον για τον Κουλιεράκη είναι ακόμη πιο “ζεστό” αυτήν την εποχή και η ομάδα της Φρανκφούρτης σκοπεύει να επανέλθει για την απόκτησή του.

Στη Γερμανία, μάλιστα, έχουν κυκλοφορήσει και ποσά και όπως λέγεται η πρόταση θα ξεπερνά τα 14 εκατομμύρια ευρώ για τον ΠΑΟΚ! Τα 11,5 εκατομμύρια θα είναι το ποσό της μεταγραφής, ενώ άλλα 3 εκατομμύρια ευρώ σκοπεύει να δώσει η Άιντραχτ στον ΠΑΟΚ υπό τη μορφή μπόνους.

Όπως γίνεται αντιληπτό, αν έρθει μια πρόταση σ΄ αυτά τα ύψη, είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ θα μπει σε συζητήσεις. Το μόνο βέβαιο είναι πως δεν πρόκειται να συμβεί οτιδήποτε πριν τελειώσουν όλοι οι προκριματικοί γύροι αυτού του καλοκαιριού.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version