Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι Γερμανοί «μπλέκουν» Λούμπιτσιτς με ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Σε μεταγραφικό σενάριο για τον Ντέγιαν Λούμπιτσιτς «μπλέκει» τον ΠΑΟΚ ο Γερμανός δημοσιογράφος Πάτρικ Μπέργκερ. Η γερμανική ομάδα εμφανίζεται, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Μπέργκερ, να απέρριψε πρόταση 4 εκατομμυρίων ευρώ από τη Λιντς, τη ώρα που και ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη.


Το συμβόλαιο του Λούμπιτσιτς με την Κολωνία λήγει το 2025, ωστόσο φαίνεται ότι οι άνθρωποι της γερμανικής ομάδας θέλουν να κρατήσουν τον Αυστριακό και μάλιστα να τον «δέσουν» επεκτείνοντας το συμβόλαιο του. Ο 26χρονος μέσος είχε συνυπάρξει στην Ραπίντ με τον Στέφαν Σβαμπ και μάλιστα είχε φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού μετά την αποχώρηση του συμπατριώτη του για τον ΠΑΟΚ, με τον ίδιο να λέει τότε:

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να φοράω το περιβραχιόνιο αυτής της ομάδας. Ειδικά από την στιγμή που πριν το φορούσε ένας σπουδαίος αρχηγός, ο Στέφαν Σβαμπ, ο οποίος ήταν σύμβολο της Ραπίντ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία