Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι Γερμανοί βλέπουν… μονομαχία για Κουλιεράκη

Δημοφιλή

Σταθερά στα υπόψιν της Άιντραχτ Φρανκφούρτης εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, η περίπτωση του οποίου έχει κάνει γκελ στο γερμανικό κλαμπ από τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του UEFA Europa Conference League εξ ου και η παραδοχή των ΜΜΕ της Γερμανίας: «Από πλευράς Άιντραχτ Φρανκφούρτης ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης η περίπτωσή του εξετάστηκε την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Έχει προσελκύσει τους αετούς από τις αναμετρήσεις ΠΑΟΚ-Άιντραχτ στις ευρωπαϊκές τους μονομαχίες».

Στα αξιοσημείωτα δε πως προσθέτουν περαιτέρω λεπτομέρειες, επισημαίνοντας πως στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης δύναται να υπάρξει ακόμα αποχώρηση για τον Σμόλιτς, ο οποίος δεν μπόρεσε βρίσκεται στο περιθώριο δεδομένου πως δεν κατάφερε να πείσει το γερμανικό κλαμπ. «Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης θα μπορούσε να τον αντικαταστήσει» με την προϋπόθεση πως θα υπερκεράσουν τη Στουτγκάρδη που επίσης «φλερτάρει» με την προοπτική ενσωμάτωσης του νεαρού στόπερ του ΠΑΟΚ στο δυναμικό της.

«Πώς θα πάρουν τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη οι αετοί; Πρέπει να επικρατήσουν έναντι της Στουτγκάρδης» στο τραπέζι τον διαπραγματεύσεων για τον Χανιώτη κεντρικό αμυντικό. «Οι Σουηβοί θα έχουν το επιχείρημα με το μέρος τους ότι θα ξεκινήσουν στο Champions League την επόμενη σεζόν. Η Στουτγκάρδη έχει μεγάλη ανάγκη στο κέντρο της άμυνας, καθώς ο Ίτο μετακόμισε πρόσφατα στην Μπάγερν και ο Άντον λέγεται ότι πρόκειται να μετακινηθεί στη Ντόρντμουντ».

Επίσης, σημειώνεται στο εν λόγω κείμενο πως το αγκάθι στην όλη υπόθεση είναι οι απαιτήσεις του ΠΑΟΚ, που ζητά πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ για να κάτσει στο τραπέζι των συζητήσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία