Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι… ιδιαίτερες μουσικές προτιμήσεις του Σόλα

Προ λίγων ημερών ο Σόλα Σορετίρε ανακοινώθηκε με… αύρα Τσούμπα Άκπομ και εντάχθηκε επισήμως στην καθημερινότητα του ΠΑΟΚ έχοντας «δεθεί» με τους ασπρόμαυρους με τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας. Μπορεί να μη βρίσκεται στην ευρωπαϊκή λίστα του Δικεφάλου εν συγκρίσει με τους νεοφερμένους Τάρικ Τισουντάλι-Φέντορ Τσάλοφ, ωστόσο, η αδημονία που επικρατεί με γνώμονα τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά με την ασπρόμαυρη φανέλα είναι μεγάλη.

Για τον εκτός γηπέδου Σόλα αξίζει να επισημανθούν οι… ιδιαίτερες μουσικές του προτιμήσεις που «συνδέονται» με τη νιγηριανή καταγωγή του. Ενδεικτικό ότι ένας από τους αγαπημένους του καλλιτέχνες είναι ο Asake κάτι που αποδεικνύει ότι δεν ξεχνάει τις ρίζες του παρόλη τη μετακόμισή του από τη Νιγηρία στην Αγγλία σε ηλικία πέντε ετών.

Ποιος είναι ο Asake; Ο Αχμέντ Ολολάντε (γεννημένος στις 13 Ιανουαρίου 1995), γνωστός επαγγελματικά ως Asake, είναι Νιγηριανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός. Έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την YBNL Nation and Empire Distribution. Το καλλιτεχνικό του όνομα «Asake» είναι το όνομα της μητέρας του.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version