Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Οι μεταγραφικές εκρεμμότητες του ΠΑΟΚ

Λίγες ημέρες ξεκούρασης έμειναν ακόμα στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, καθώς ομάδα και τεχνικό επιτελείο θα επιστρέψουν στην Θεσσαλονίκη στις 20 Ιουνίου, για την έναρξη της προετοιμασίας της νέας σεζόν.

Στο διάστημα αυτό που δεν υπάρχει αγωνιστική δράση, οι άνθρωποι του Δικεφάλου τρέχουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, με σκοπό να εκπληρώσουν τα θέλω του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Τα νέα πρόσωπα στο ρόστερ των «ασπρόμαυρων» θα είναι ο Μαντί Καμαρά και ο Κωνσταντίνος Θυμιάνης. Ο ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με τον μέσο από το Μάλι και την επόμενη Τετάρτη (19/6) αναμένεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη και να υπογράψει το συμβόλαιό του. Ο Κωνσταντίνος Θυμιάνης, έχει περάσει τις απαραίτητες ιατρικές και απομένει η επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του.

Θετική εξέλιξη έχει και η υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Στέφαν Σβαμπ, καθώς ο Αυστριακός συμφώνησε με τους «ασπρόμαυρους» για ένα χρόνο ακόμα και απομένουν οι υπογραφές.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες μεταγραφικές εκρεμμότητες, ανοικτές παραμένουν οι υποθέσεις των Μεϊτέ και Κεντζιόρα, αλλά και των Μπρεϊθγουέιτ-Ετζούκε, με τους ιθύοντες του ΠΑΟΚ να περιμένουν εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.

Τέλος, ο Αντρέ Βιεϊρίνια θα βρίσκεται εκτός απροόπτου στο πρώτο «ραντεβού» της σεζόν, καθώς συμφώνησε για ένα έτος ακόμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τα έχει περάσει… όλα στη Λιβαδειά

Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται το βράδυ της Κυριακής σε μια έδρα, όπου στο παρελθόν έχει βιώσει ακραίες καταστάσεις, καταγράφοντας στο...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version