Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

«Οι νέοι άφησαν το στίγμα τους στον ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Ως εκπρόσωπος του αγωνιστικού τμήματος στη συνέντευξη Τύπου πριν την ευρωπαϊκή «μάχη» του ΠΑΟΚ κόντρα στη Γαλατασαράι (25.09), ο Στέφαν Σβαμπ στάθηκε στην ετοιμότητα των «ασπρόμαυρων» με φόντο την πρεμιέρα τους στο League Phase του UEFA Europa League, ενώ συνάμα απομόνωσε και το «στίγμα» που έχουν αφήσει οι νεοφερμένοι ποδοσφαιριστές στο σύνολο.

Όπως αναλυτικότερα σημείωσε για τους νεοφερμένους ποδοσφαιριστές που ενσωματώθηκαν στο αγωνιστικό τμήμα:

«Ξεπεράσαμε την απογοήτευση από τον αποκλεισμό από το Champions League. Είναι δύσκολα παιχνίδια, αξίζουμε να βρισκόμαστε εδώ και πρέπει να πω ότι οι νέοι παίκτες έχουν αφήσει τον αντίκτυπο τους και νομίζω είμαστε έτοιμοι για αυτή την πρόκληση».

Στα αξιοσημείωτα μάλιστα ότι το φετινό μεταγραφικό καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ παρέμεινε πιστός στο δόγμα ότι οι ομάδες πρέπει να δημιουργούν υπεραξίες προκειμένου η Ελλάδα να αποκτήσει ποδοσφαιρικά τη φήμη ως ενδιάμεσου σταθμού προς τα top-5 πρωταθλήματα, ενσωματώνοντας στο έμψυχο δυναμικό του τους Σόλα και Τζόναθαν Γκόμεζ, οι οποίοι πολλαπλασίασαν την αξία τους.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Εξερευνεί τη Θεσσαλονίκη ο Λόβρεν

Ώρα Ευρώπης για τον ΠΑΟΚ που ταξίδεψε στην Τουρκία ενόψει της πρώτης του ευρωπαϊκής πρόκλησης με τη Γαλατασαράι (25.09)...

Στην ίδια κατηγορία