Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι οδηγίες της Μάλμε στον κόσμο της (pic)

Δημοφιλή

Η Μάλμε θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της στη Θεσσαλονίκη για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, με τους Σουηδούς να δίνουν τις δικές τους οδηγίες στον κόσμο τους που θα κάνουν το ταξίδι για την Ελλάδα.

Αρκετά ψηλά στη λίστα βρίσκεται η οδηγία «θυμηθείτε να πίνετε άφθονο νερό», με τους Σουηδούς να σημειώνουν ότι κατά την ημέρα του αγώνα αναμένεται η θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη να φτάσει στους 37 βαθμούς. Παράλληλα, ενημερώνει τον κόσμο της ότι η συγκέντρωση θα γίνει στο λιμάνι της πόλης, κι από εκεί θα αναχωρήσουν με λεωφορεία για το γήπεδο της Τούμπας, όπως άλλωστε συμβαίνει με όλους τους φίλους των φιλοξενούμενων του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια.

Το ραντεβού έχει δοθεί τρεις ώρες πριν τη σέντρα του παιχνιδιού (17:30), όπου θα υπάρχουν έλεγχοι της ελληνικής αστυνομίας, με τη Μάλμε να υπογραμμίζει πως θεωρεί ότι η ώρα της συγκέντρωσης έχει οριστεί αρκετά νωρίς, ζητώντας από την αστυνομία να αλλάξει, χωρίς αυτό ακόμα να έχει συμβεί. Τέλος, οι Σουηδοί αναφέρουν πως απαγορεύονται βεγγαλικά και φυσικά πανό που επιφέρουν τιμωρία από την UEFA, όπως και η είσοδος στο γήπεδο με τσάντες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία