Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι οδηγίες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τους ταξιδιώτες της Κωνσταντινούπολης!

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το μεγάλο παιχνίδι με τη Γαλατασαράι, με τον επίσημο Δικέφαλο να δίνει τις δικές του οδηγίες στους φίλους του που θα τον ακολουθήσουν στην Κωνσταντινούπολη.

Όπως αναφέρει ο επίσημος Δικέφαλος:

«Ολοκληρώθηκαν οι συσκέψεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τη Γαλατασαράι, την UEFA και τις Τουρκικές Αρχές. Το paokfc.gr συγκέντρωσε όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ που θα βρεθούν στην Κωνσταντινούπολη.

Οι εκδρομείς που θα ταξιδέψουν με λεωφορεία από την Ελλάδα, θα πρέπει να βρίσκονται μέχρι τις 14:00 την Τετάρτη (25.09) στα Ύψαλα, προκειμένου να φτάσουν στο δεύτερο σημείο ελέγχου στην περιοχή Σίλιβρι, όπου από εκεί το τελευταίο λεωφορείο θα αναχωρήσει στις 17:00 για το γήπεδο. Οι φίλοι του Δικεφάλου θα πρέπει να γνωρίζουν πως στα χερσαία σύνορα πραγματοποιούνται έλεγχοι τύπου αεροδρομίου, που είναι ιδιαίτερα χρονοβόροι.

Οι εκδρομείς που θα μεταβούν στην Κωνσταντινούπολη με ιδιωτικά οχήματα θα πρέπει να εξασφαλίσουν πάρκινγκ για το όχημα τους και στη συνέχεια να μεταβούν στην πλατεία Σουλταναχμέτ, από όπου θα αναχωρήσουν με δημοτικά λεωφορεία για το γήπεδο στις 18:30.Στους κατόχους εισιτηρίων 1st Class θα έρθει email, στην διεύθυνση που δήλωσαν κατά την αγορά του εισιτηρίου, με ειδικές οδηγίες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Το BBC έντυσε… ασπρόμαυρο τον Ιωαννίδη

Σε γκάφα υπέπεσε το BBC, καθώς σε αφιέρωμά του για το Europa League συμπεριέλαβε τον Φώτη Ιωαννίδη αλλά ως...

Στην ίδια κατηγορία