Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024

Οι πέντε παίκτες, που ανέβηκαν από τον ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Στις πρώτες προπονήσεις του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν παίρνουν μέρος και πέντε παίκτες, που πέρσι έπαιξαν στον ΠΑΟΚ Β.

Ανάμεσα τους κι ο Νίκολας Κουαλιάτα (όχι όμως κι ο Χισάμ Κανίς), ο οποίος, αφού επέστρεψε τον περασμένο Ιανουάριο στο Δικέφαλο μετά το δανεισμό του στην Κουϊάμπα (ομάδα της Βραζιλίας), συμμετείχε σε επτά ματς (είχε δύο ασίστ) στη Σούπερ Λιγκ 2. Ο 25χρονος Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ για άλλα δύο χρόνια.

Ο Αργύρης Δαρέλας είχε πέρσι 29 συμμετοχές, εννέα γκολ και πέντε ασίστ με τον ΠΑΟΚ Β΄. Με καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη, ο 20χρονος διεθνής με την εθνική ελπίδων αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος.

Στην ίδια θέση αγωνίζεται κι ο 19χρονος Κωνσταντίνος Γκούμας. Στην πρώτη του σεζόν με τον ΠΑΟΚ Β ο Κατερινιώτης χαφ είχε 23 συμμετοχές, επτά γκολ και μία ασίστ.

Βασικό στέλεχος της δεύτερης ομάδας ήταν κι ο 22χρονος Δημήτρης Τσοπούρογλου  (καλύπτει τη δεξιά πλευρά), με 30 συμμετοχές, τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ.

Οσο για τον 20χρονο αριστερό εξτρέμ Λάμπρο Σμυρλή (φωτ.), με καταγωγή από την Κασσανδρεία Χαλκιδικής, επέστρεψε σε δράση προς το τέλος της περσινής σεζόν, έχοντας συνολικά επτά συμμετοχές, ένα γκολ και μία ασίστ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Έφτασε η στιγμή του Θυμιάνη

Ο ΠΑΟΚ το Σάββατο αντιμετωπίζει τη Χιμπέρνιαν στη δεύτερη του φιλική αναμέτρηση επί ολλανδικού εδάφους. Μάλιστα, σε αυτό το παιχνίδι...

Στην ίδια κατηγορία