Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι Πορτογάλοι για την πιθανή πώληση του Μεϊτέ από την Μπενφίκα στον ΠΑΟΚ

Ιστοσελίδα της Πορτογαλίας κάνει εκτενή αναφορά στους δανεικούς της Μπενφίκα για τη σεζόν 2023-2024, σχολιάζοντας και την παρουσία του Σουαλιό Μεϊτέ στον Πρωταθλητή Ελλάδας ΠΑΟΚ. Η περίπτωση του Γάλλου χαφ απασχολεί έντονα τον Δικέφαλο, ο οποίος θέλει να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή. Ο δανεισμός του Μεϊτέ από την Μπενφίκα έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις, προκειμένου να αποκτήσουν τον Γάλλο μέσο και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

«Ο δανεισμός του Μεϊτέ στον ΠΑΟΚ αποδείχθηκε θετικός για την Μπενφίκα. Σε όλους τους άλλους δανεισμούς, ο κύριος στόχος της Μπενφίκα ήταν να παρακολουθεί τον παίκτη, για να καταλάβει αν θα μπορούσε πραγματικά να επιστρέψει στο «Ντα Λουζ» και να αποτελέσει μέρος της ομάδας. Ωστόσο, η υπόθεση του Μεϊτέ ήταν διαφορετική, καθώς ήταν η μοναδική λύση για το Γάλλο μέσο, καθώς δεν ήταν δυνατόν να επιτευχθεί η επιθυμητή πώληση.

Ακόμα κι έτσι όμως, ο Γάλλος μέσος κατέληξε να έχει μια σταθερή σεζόν με 43 παιχνίδια στην ομάδα που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες πώλησης στην επόμενη μεταγραφική περίοδο», αναφέρει χαρακτηριστικά πορτογαλική ιστοσελίδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version