Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024

Οι… πρωτάρηδες στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Τελευταίες… ανάσες για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, πριν ταξιδέψουν με τελικό προορισμό το Χορστ της Ολλανδίας, για το βασικο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας των πρωταθλητών Ελλάδας.

Μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που θα κάνουν την πρώτη τους προετοιμασία με τα «ασπρόμαυρα» και σε αυτή τη λίστα δεν βρίσκονται μόνο όσοι ήρθαν το φετινό καλοκαίρι στην ομάδα.

Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν φυσικά οι Μαντί Καμαρά, Αντώνης Τσιφτσής και Κωνσταντίνος Θυμιάνης, ενώ και οι «μικροί» Μοναστηρλής, Τσοπούρογλου, Γκούμας και Σμυρλής, που την περασμένη σεζόν αγωνιζόντουσαν στον ΠΑΟΚ Β.

Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι «παλιοί» που εντάχθηκαν στο ρόστερ του Δικεφάλου την περασμένη αγωνιστική περίοδο, αλλά μετά την ολοκλήρωση της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Σε αυτό το «γκρουπ» βρίσκονται τα ονόματα των Αλί Σαμάτα, Μαγκομέντ Οζντόεφ, Κίριλ Ντεσπόντοφ, όπως και ο Γιόνι Ότο, που είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης από τον περασμένο Ιανουάριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

H βούλα ήθελε να προκριθεί η Γαλλία

Μετά από ένα ματς… κακοποίηση του ποδοσφαίρου για 120 λεπτά, Πορτογαλία και Γαλλία οδηγήθηκαν στα πέναλτι με την ομάδα...

Στην ίδια κατηγορία