Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Οι πρώτες σκέψεις Τζίμα για τον δανεισμό του

Δημοφιλή

Ποδοσφαιριστής της Νυρεμβέργης θα είναι για τη σεζόν 2024-25 ο Στέφανος Τζίμας, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στη δική της ανακοίνωση για τη συμφωνία προχώρησαν και οι Γερμανοί φιλοξενώντας δηλώσεις τόσο του 18χρονου φορ όσο και του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Όλαφ Ρέμπε.

«Για μένα θα είναι η πρώτη μου εμπειρία στο εξωτερικό και συνειδητά αποφάσισα να μετακομίσω στην Νυρεμβέργη. Είμαι έτοιμος και ανυπομονώ να μάθω πολλά από τον Μίροσλαβ Κλόζε και να κάνω μια επιτυχημένη σεζόν με την ομάδα» δήλωσε ο Τζίμας που θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά με το νούμερο “9” στη φανέλα.

Από την πλευρά του, ο Όλαφ Ρέμπε, είπε:

«Ο Στέφανος είναι ένας απόλυτος κορυφαίος επιθετικός στην ηλικιακή του κατηγορία και είμαστε περήφανοι που καταφέραμε να τον πείσουμε για την πορεία μας. Έχει όλα όσα χρειάζεται ένας πραγματικός σέντερ φορ. Τώρα είναι στο χέρι του να αποδείξει τις ικανότητες του με τη φανέλα του συλλόγου».

Τέλος, για τη μεταγραφή και ο αθλητικός διευθυντής της Νυρεμβέργης, Γιώτης Χατζηαλεξίου:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Στέφανος αποφάσισε να παίξει στην Νυρεμβέργη την επόμενη σεζόν και να κάνει το επόμενο βήμα στη νεαρή του καριέρα. Είχε διάφορες προσφορές από ευρωπαϊκούς συλλόγους, αλλά χάρη στις επαφές του Μίροσλαβ Κλόζε και του Όλαφ Ρέμπε καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε αυτή τη μεταγραφή».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πρώτο γκολ της σεζόν από τον Σβαμπ

Πρώτο ανεπίσημο γκολ της φετινής αγωνιστικής περιόδου για τον ΠΑΟΚ από τον Στέφαν Σβαμπ, μπαίνοντας δυναμικά στο πρώτο ημίχρονο...

Στην ίδια κατηγορία