Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι Ρουμάνοι αποθεώνουν τον Λουτσέσκου που ετοιμάζονται να… κατακλύσουν τη Θεσσαλονίκη!

Στο επίκεντρο των ρουμανικών ΜΜΕ τοποθετήθηκε ακόμη μία φορά ο Ράζβαν Λουτσέσκου κατόπιν της εκτός έδρας νικηφόρας επικράτησης του ΠΑΟΚ επί του Βόλου για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League. «Ο προπονητής του Δικεφάλου είναι ασταμάτητος στην Ελλάδα», επισημαίνεται μεταξύ άλλων από τους συμπατριώτες του ενώ γίνεται αναφορά και στη Στεάουα Βουκουρεστίου με δεδομένη την ευρωπαϊκή μάχη με τους «ασπρόμαυρους» στο League Phase του UEFA Europa League.

Αναλυτικότερα όσα επισημαίνουν οι συμπατριώτες του με αφορμή τη νίκη κόντρα στο Βόλο:

«Ο Ράζβαν Λουτσέσκου σημείωσε ακόμη μια μεγάλη νίκη στην Ελλάδα με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Ο Ρουμάνος προπονητής που θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Στεάουα Βουκουρεστίου για το League Phase του UEFA Europa League, κέρδισε εμφατικά τον Βόλο με 4-1. Μετά από αυτή την εκτός έδρας νίκη, ο ΠΑΟΚ γίνεται πρωτοπόρος στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία στις πρώτες πέντε αγωνιστικές της Stoiximan Super League. Ο ΠΑΟΚ πλέον ετοιμάζεται για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Γαλατασαράι για το Europa League. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 25 Σεπτεμβρίου στις 22:00».

Παράλληλα, αναπαράγεται διαρκώς ο έντονος ενθουσιασμός που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της Στεάουα Βουκουρεστίου με φόντο το ταξίδι που προγραμματίζουν για τη Θεσσαλονίκη που επί της ουσίας συνιστά το πρώτο τους για το League Phase του UEFA Europa League, ξεκινώντας το σχεδιασμό του. «Ο Γκέοργκε Μουστάτσα (σ.σ μέλος των ultras) αποκάλυψε με τι θα φύγουν οι φίλαθλοι για την Ελλάδα και πόσο κοστίζει να δουν τον αγώνα στο γήπεδο», επισημάνθηκε από τον ρουμανικό Τύπο που σε πρόσφατες αναφορές του τονίζει ότι «οι οπαδοί της Στεάουα θα κατακλύσουν τη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version