Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι Ρουμάνοι για την κίνηση του ΠΑΟΚ στο 90΄

Δεδομένο θεωρείται το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ντέγιαν Λόβρεν της Λυών μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με τον Ουμάρ Σολέ που έστρεψε την προσοχή του στον 35χρονο κεντρικό αμυντικό του γαλλικού κλαμπ. Ορμώμενα από τη διαφαινόμενη μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ λίγο πριν τη λήξη της θερινής μεταγραφικής περιόδου, ΜΜΕ της Ρουμανίας σχολίασαν το νέο όνομα που τοποθετήθηκε στο κάδρο των «ασπρόμαυρων» με φόντο την ενίσχυση της αμυντικής τους γραμμής.

«Ένας πρώην νικητής του UCL και της Premier League υπογράφει στον ΠΑΟΚ του Ράζβαν Λουτσέσκου», σημειώνουν μεταξύ άλλων οι συμπατριώτες του που έμειναν έκπληκτοι με την εν λόγω κίνηση του Δικεφάλου εφόσον όλα κυλήσουν ικανοποιητικά.

Αναλυτικότερα όσα επισημαίνουν για τον Ντέγιαν Λόβρεν και το ενδεχόμενο μετακίνησής του στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ: «Οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να δέσουν την άμυνά τους, γι’ αυτό και αποφάσισαν να κάνουν διαθέσιμο στις υπηρεσίες του Ράζβαν Λουτσέσκου έναν έμπειρο αμυντικό. Ο λόγος για τον Ντέγιαν Λόβρεν, τον 35χρονο Κροάτης στόπερ που κέρδισε το UEFA Champions League και την Premier League με τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Επιπλέον, ήταν βασικός στην εθνική Κροατίας, όταν η ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς έφτασε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2018. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου χρειαζόταν ακόμη έναν στόπερ, αφού δύο κεντρικοί αμυντικοί έφυγαν από την ομάδα το καλοκαίρι. Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης (20 ετών) πωλήθηκε στην Βόλφσμπουργκ έναντι 11,75 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ο Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ (30 ετών) επέλεξε τη Σαουδική Αραβία. Η Αλ Καλούντ πλήρωσε 1,2 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει».

Σε κάθε περίπτωση, οι συζητήσεις των εμπλεκόμενων πλευρών βρίσκονται σε ικανοποιητικό στάδιο και μένει να φανεί η εξέλιξη της διαφαινόμενης μετακίνησής του στο γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου. Από πλευράς ΠΑΟΚ στην παρούσα φάση δεν τοποθετούνται στο ενδιαφέρον προς τον Ντέγιαν Λόβρεν, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες γίνονται προσπάθειες προκειμένου να τον φέρουν στη Θεσσαλονίκη λίγο πριν κλείσει το θερινό μεταγραφικό παράθυρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version