Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι «σφυρίχτρες» των μαχών με Μάλμε

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ μετά την πρόκριση κόντρα στη Μπόρατς Μπάνια Λούκα ετοιμάζεται για τις διπλές «μάχες» με τη Μάλμε, με μεγάλο έπαθλο μια θέση στη φάση των Play Off του Champions League. Μετά τον ορισμό των δύο αναμετρήσεων σε Ελλάδα και Σουηδία, η UEFA προχώρησε και στη γνωστοποίηση των διαιτητών που θα διευθύνουν τα δύο παιχνίδια, τα οποία φυσικά θα διεξαχθούν με τη βοήθεια της τεχνολογίας του VAR.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, αυτό της Σουηδίας (6/8, 20:00), ορίστηκε Σκωτσέζικη ομάδα διαιτητών, υπό τον πρώτο Τζο Μπίστον. Βοηθοί του 42χρονου θα είναι οι συμπατριώτες του Ντάνιελ ΜακΦάρλαν και Ντάγκλας Πότερ, με τέταρτο τον Μάθιου ΜακΝτέρμιντ. Στο VAR θα βρίσκεται ο Στίβεν ΜακΛίν, με A VAR τον Έουαν Άντερσον.

Όσο για το παιχνίδι της Τούμπας (13/8, 20:30), το τιμ των ρέφερι θα είναι από την Ιταλία, με πρώτο διαιτητή τον Μάρκο Ντι Μπέλο. Ο 43χρονος θα έχει ως βοηθούς στον αγωνιστικό χώρο τους Τζιοβάνι Μπατσίνι και Λουίτζι Ρόσι, με τέταρτο τον Τζιοβάνι Αγιόρλντι. Στο VAR ορίστηκε ο Βαλέριο Μαρίνι, με A VAR τον Φραντσέσκο Μεραβίλια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία