Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι τελευταίοι «χοροί» του Κουλιεράκη στην Τούμπα

Επόμενη ευρωπαϊκή πρόκληση του ΠΑΟΚ η Σάμροκ Ρόβερς που υποδέχεται στην Τούμπα για τα Play Off του Europa League, με τους «ασπρόμαυρους» να αναζητούν αντίδραση κατόπιν του εντός έδρας αποκλεισμού από τη Μάλμε. Χωρίς κανένα πρόβλημα τραυματισμού και με τις επιστροφές των Ντόμινικ Κοτάρσκι, Γιάννη Μιχαηλίδη, Γιόνι Ότο, Ράχμαν Μπάμπα και Τάισον, ο Ράζβαν Λουτσέσκου καταστρώνει τα πλάνα του με γεμάτη φαρέτρα ενώ αξίζει να επισημανθεί ότι αυτοί είναι οι τελευταίοι αγώνες του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στην Τούμπα, συμπεριλαμβανομένης και του εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό την Κυριακή (25.08).

ΠΑΟΚ και Βόλφσμπουργκ ανακοίνωσαν τη μετακίνηση του Χανιώτη κεντρικού αμυντικού στη Γερμανία, η οποία θα δρομολογηθεί κατόπιν των διπλών αγώνων με τους Ιρλανδούς, ενώ ο ίδιος αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε πολυετές συμβόλαιο με απολαβές άνω του ενός εκατομμυρίου. Στους ασπρόμαυρους θα καρπωθούν και 20% μεταπώλησης από ενδεχόμενη πώληση του νεαρού ποδοσφαιριστή στο μέλλον ενώ γίνεται ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που μετακομίζει από τον ΠΑΟΚ στην εν λόγω ομάδα, καθώς παλαιότερα το ίδιο είχε συμβεί και με τον νυν αρχηγό των «ασπρόμαυρων», Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Σύμφωνα με την γνωστή πλατφόρμα «transfermarkt», η μεταγραφή του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη με 11.75 εκατομμύρια ευρώ βρίσκεται στη θέση νούμερο 21 των ακριβότερων της ιστορίας της Βόλσμπουργκ, αλλά θα μπει στο top 10, όταν καταβληθεί το μπόνους των τριών εκατομμυρίων ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version