Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Oι Βετεράνοι του ΠΑΟΚ είναι παντού

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο Θεσπρωτικού “Κατερίνα Θάνου” ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας, μεταξύ των βετεράνων του Κεραυνού και του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, σε μια ευκαιρία να γιορτάσουν όλοι μαζί τα 70 χρόνια ίδρυσης του Κεραυνού.

Πριν την έναρξη έγινε φιλικός αγώνας ανάμεσα στην ακαδημία του Κεραυνού και του Ιόνιου Α.Σ Πρέβεζας, ενώ ακολούθησαν απονομές.

Οι διοργανωτές τιμήσανε τον Κώνστα Γεώργιο που έφυγε από τη ζωή τον Δεκέμβριο του 2022, με τον κ. Αλεξανδρίδη από τον ΠΑΟΚ να προσφέρει στη σύζυγο του εκλιπόντος μια τιμητική πλακέτα.

Ο κ. Κατσάνος, Γενικός Αρχηγός του Κεραυνού τίμησε τον Παππά Κωνσταντίνο, ένθερμο υποστηρικτή της ομάδας του Κεραυνού, με τον γιο του Μιχάλη Παππά να παραλαμβάνει την τιμητική πλακέτα.

Ο κ. Χρήστου απένειμε στον ποδοσφαιριστή βετεράνων του ΠΑΟΚ Πέλλιο Φιλώτα τιμητική πλακέτα.

Τιμήθηκε επίσης η πρωταθλήτρια Ελλάδος, πρώην παίχτρια του Κεραυνού και τώρα του ΠΑΟΚ Κατσάνου Ελπίδα, με τον Πρόεδρο κ. Σωτήρη Βασιλείου να της απονέμει τιμητική πλακέτα.

Τέλος, ο κ. Τζιάκος, ταμίας του Κεραυνού έδωσε και μετάλλια στους διαιτητές του αγώνα κ.κ Σπυράκος, Δράκος, Φίτσας και Ζήκας

Στη συνέχεια δόθηκαν μετάλλια και στις δυο ομάδες των βετεράνων, αλλά και στα παιδιά της ακαδημίας Ιόνιος που τους τίμησαν με τη συμμετοχή τους.

Ενώ στο τέλος, ο Πρόεδρος του Κεραυνού κ. Σωτήρης Βασιλείου ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και την ομάδα του ΠΑΟΚ που αποδέχτηκε αμέσως την πρόσκληση.

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΚΕΡΑΥΝΟΥ:ΚΙΤΣΑΝΤΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΝΤΟΥΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΑΤΣΑΝΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΜΕΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΓΚΟΝΤΖΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΤΖΙΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΠΑΝΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΜΠΟΜΠΟΡΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΛΔΑΝΗΣ ΦΩΝΤΑΣ, ΛΕΚΚΟΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ, ΦΙΝΤΖΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΤΖΙΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΟΛΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΜΑΛΕΣΚΟΣ ΗΛΙΑΣ, ΤΖΟΥΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΜΗΤΣΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, ΝΤΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΜΗΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΦΕΚΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΑΦΙΛΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΤΖΙΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΝΤΟΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΜΠΟΜΠΟΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΦΕΚΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΑΟΚ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΤΟΥΡΣΟΥΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΕΛΛΙΟΣ ΦΙΛΩΤΑΣ, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΜΑΥΡΕΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΝΑΣΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΧΑΣΙΩΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ, ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΖΑΒΑΝΤΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΜΑΚΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΤΑΝΤΑΛΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΧΟΡΧΕ, ΚΑΝΑΚΟΥΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΖΕΚΕΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΝΙΚΟΠΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΖΑΡΚΑΝΤΩΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version