Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι Βόσνιοι του ΠΑΟΚ: Από τον Φούρτουλα μέχρι τον Μπράντονιτς

Δημοφιλή

Τα προσεχή παιχνίδια του ΠΑΟΚ με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα μας δίνουν την αφορμή να θυμηθούμε τους Βόσνιους παίκτες, που έπαιξαν στο Δικέφαλο.

Με επιτυχία αγωνίστηκαν στο Δικέφαλο οι βοσνιακής καταγωγής Μπλάντεν Φούρτουλα και Ράντε Πάπριτσα, όπως κι οι Γκόικο Τσίμιροτ και Ζλάταν Μουσλίμοβιτς.

Αντίθετα, αποτυχημένη ήταν η παρουσία του Νίκολα Νίκιτς, ο οποίος συμμετείχε σε εννέα ματς της σεζόν 1987-88 χωρίς να σημειώσει ούτε ένα γκολ. Είχε συστηθεί στο ελληνικό κοινό με τη φανέλα του Αιγάλεω, ενώ για μια διετία έπαιξε στον Άρη.

Μόλις για έξι μήνες-και χωρίς κανένα ματς στο ενεργητικό του-παρέμεινε στην Τούμπα ο Βλάντιμιρ Κάραλιτς, ο οποίος αποκτήθηκε το 2005.

Τον Ιανουάριο του 2018 έφθανε στη Θεσσαλονίκη ο Μάρκο Μιχόγεβιτς (απόκτημα από τη Σαράγεβο), υπογράφοντας συμβόλαια συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ διάρκειας τριών χρόνων, ωστόσο ελάχιστοι θυμούνται το πέρασμά του από την Τούμπα.

Εξάλλου, στο δυναμικό του ΠΑΟΚ ανήκει ο Βλάντιμιρ Μπράντονιτς (φωτ.), ο οποίος αγωνίζεται με τη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία