Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Οι υψηλές… πτήσεις Άπσον με Περιστέρι (video)

Δημοφιλή

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχει μετατοπίσει πλήρως την προσοχή του στο FIBA Europe Cup και την ευρωπαϊκή του «μάχη» με τη Λίμπουργκ (09.10) στο Χάσελτ του Βελγίου με φόντο την αγωνιστική της φάσης των ομίλων του FEC, ωστόσο, η διοργανώτρια αρχή του ελληνικού πρωταθλήματος απομόνωσε μεταξύ άλλων τις υψηλές πτήσεις του Ντεβόντε Άπσον στην πρεμιέρα των «ασπρόμαυρων» κόντρα στο Περιστέρι.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από την παρακάτω ανάρτηση της Basket League και με αφορμή την έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου, επιλέχθηκαν δέκα… υψηλότερες πτήσεις της πρώτης «στροφής», με το σύνολο του Μάσιμο Καντσελιέρι να εκκινεί νικηφόρα τη σεζόν στην Αθήνα, αντέχοντας την αντεπίθεση που συνάντησε και φεύγοντας με νίκη από το κλειστό Ανδρέας Παπανδρέου με 80-72.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της διοργανώτριας αρχής από τις υψηλές πτήσης της 1ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GBL (@greek_basketball_league)

Μιλώντας μετά τη λήξη της πρώτης αγωνιστικής υποχρέωσης του ΠΑΟΚ στην Ελλάδα, ο Μάσιμο Καντσελιέρι στάθηκε στη μείωση των λαθών, στον έλεγχο των επιθετικών ριμπάουντ, αλλά και στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν έχασε το μυαλό της στο τέλος. «Μειώσαμε τα λάθη. Ξεκινήσαμε να παίζουμε συμπαγή άμυνα και είχαμε τον έλεγχο των επιθετικών ριμπάουντ. Στο τέλος δε χάσαμε το μυαλό μας. Ήταν μία σημαντική νίκη για εμάς», επισήμανε χαρακτηριστικά ο Ιταλός προπονητής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Γεμάτο το ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ

Ξανά στο γήπεδο επέστρεψε ο ΠΑΟΚ μετά το απαραίτητο τριήμερο ρεπό που δόθηκε στο αγωνιστικό τμήμα, με τον Ράζβαν...

Στην ίδια κατηγορία