Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Οικογενειακά στην Κέρκυρα ο Έκονγκ (pic)

Στιγμές με την οικογένειά του απόλαυσε ο Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ σε καλοκαιρινή απόδραση στην Κέρκυρα κατόπιν της πρώτης ευρωπαϊκής αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τη Μάλμε στη Σουηδία, έχοντας εκμεταλλευτεί το μονοήμερο ρεπό που χορήγησε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στο αγωνιστικό τμήμα πριν τον κύκλο προετοιμασίας της ρεβάνς (13.08). Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από την ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, ο 30χρονος στόπερ μαζί με τη σύντροφο και τα δύο τους παιδιά πέρασαν μερικές ώρες στο εν λόγω νησί του Ιονίου.

Δείτε αναλυτικότερα την ανάρτηση του Νιγηριανού κεντρικού αμυντικού:

Όπως ενημερωθήκατε δε μέσα από το FORZAonline προ λίγων ημερών αναφορικά με το μέλλον του στον ΠΑΟΚ, ο Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ έχει δεχθεί και επίσημα «κρούση» από την Αλ Καλούντ που έχει καταθέσει πρόταση στους «ασπρόμαυρους», ωστόσο, οι όποιες εξελίξεις προκύψουν αναμένεται να σημειωθούν μετά την επαναληπτική αναμέτρηση με τους Σουηδούς για τον 3ο προκριματικό του UEFA Champions League. Συνθήκες που τοποθετούν τον Βάνια Ντρκούσιτς ως νούμερο ένα μεταγραφικό στόχο για τα μετόπισθεν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version