Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Όλα δείχνουν επαναπατρισμό για Ράφα!

Εξελίξεις αναμένεται να προκύψουν εντός λίγων ωρών αναφορικά με τον Ράφα Σοάρες και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του από τη στιγμή που βρέθηκε πίσω στον εσωτερικό ανταγωνισμό των ακραίων αμυντικών. Ενδεικτικό ότι πορτογαλικά ΜΜΕ επισήμαναν σε σημερινές (01.09) αναφορές τους ότι θα αποκριθεί στο ενδιαφέρον που εξέφρασε η Φαμαλικάο με γνώμονα τον επαναπατρισμό του ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του FORZAonline η απάντησή του στο πορτογαλικό κλαμπ θα είναι θετική.

Εξ ου και η απουσία του από την εκτός έδρας αγωνιστική υποχρέωση του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 3ης «στροφής» της Stoiximan Super League, με τον Πορτογάλο αριστερό οπισθοφύλακα να επιλέγει επαναπατρισμό έχοντας στα «χέρια» του πρόταση και από μία ακόμη ενδιαφερόμενη ομάδα. Συνεπώς και εκτός απροόπτου η αναχώρησή του από τη Θεσσαλονίκη θα είναι άμεση δεδομένων των τελευταίων εξελίξεων σε μία ομάδα με την οποία ο ΠΑΟΚ έχει προϊστορία στις συμφωνίες.

Υπενθυμίζεται ότι οι «ασπρόμαυροι» πρόσφατα ενσωμάτωσαν στο έμψυχο δυναμικό τους τον Τζόναθαν Γκόμεζ στη λογική της εξτρά πίεσης προς τον Ράχμαν Μπάμπα, με τον Αμερικανομεξικανό ακραίο αμυντικό να συμμετέχει στα προγράμματα προπονήσεων υπό τις οδηγίες του Ράζβαν Λουτσέσκου και να προσαρμόζεται ολοένα και περισσότερο στην Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version