Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Όλα έτοιμα ενόψει Γκενκ (pic)

Δημοφιλή

Όλα φαντάζουν έτοιμα στο «Sportpark Ter Horst Wittenhorst», στις αθλητικές εγκαταστάσεις όπου φιλοξενείται ο ΠΑΟΚ για το βασικό σκέλος της θερινής του προετοιμασίας, ενόψει της Νο3 φιλικής αναμέτρησης του αγωνιστικού τμήματος με την Γκενκ (σ.σ «τεστ» διάρκειας 60 αγωνιστικών λεπτών). Ενδεικτικό πως ο αγωνιστικός χώρος μοιάζει ιδανικός δεδομένου πως έχει… κουρευτεί προκειμένου να φιλοξενήσει την αυριανή (10.07) φιλική αναμέτρηση του Δικεφάλου.

Δείτε αναλυτικότερα τα αντίστοιχα φωτογραφικά στιγμιότυπα από το FORZAonline που βρίσκεται στην Ολλανδία μαζί με τον ΠΑΟΚ:

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα δε αναφορικά με το επικείμενο φιλικό «τεστ» και τις δοκιμές της απογευματινής προπόνησης, ο Ράζβαν Λουτσέσκου χώρισε τους παίκτες του σε δύο ενδεκάδες, τις οποίες αναμένεται να παρατάξει. Στη μια βρίσκονται οι Κοτάρσκι, Οτο, Κουλιεράκης, Εκονγκ, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Καμαρά, Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Τάισον, Σαμάτα ενώ στην άλλη βρίσκονται οι Τσιφτσής, Σάστρε, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Σοάρες, Σβαμπ, Θυμιάνης, Βιεϊρίνια, Κωνσταντέλιας, Σμυρλής, Τόμας. Νοκ άουτ από το αυριανό φιλικό τέθηκε ο Οζντόεφ, που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η ΑΕΚ νίκησε με βοήθεια

Στην κορυφή της Super League ανέβηκε η ΑΕΚ, επικρατώντας 2-0 του Βόλου σε ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η...

Στην ίδια κατηγορία